sena ayse sayin, 10 adet değerlendirme yapmış.  (1/2)
« geri  
Aklından Bir Sayı Tut (Dave Gurney, #1)
Pasaklı Tanrıça
Kanatlar (Kanatlar, 1)
Bir Aşk Masalı (Prince Trilogy, #3)
Erebos
Erebos

10

EREBOS bitti. Kitabı çok beğendim. Son zamanlarda okuduğum fantastik kitapların hiçbirine benzemiyordu. İçinde kedi kadın, vampir, barbar, dev örümcekler, su kadınlar, kurt adamlar, kara elfler yani aklınıza gelebilecek tüm fantastik öğelerin olduğu bir kitaptı. Konusu da oldukça iyiydi. Kitap daha çok bilgisayar oyununun içinde geçiyor, ama bu oyun sadece sanal alemde geçmiyor. Oyunda bir üst seviyeye atlaman için sana görevler veriliyor ve bu görevleri gerçek hayatta yapman gerekiyor. Başlangıçtaki görevler zararsız olsa da sonraki görevler birilerine zarar vermek amaçlı. Kitabın sonunu tahmin edemiyorsunuz ve aklınızda tek bir soru ile sayfaları geçiyorsunuz: Bu oyunu kim yazdı ve amaç ne? Bu soruların cevaplarını son 30 sayfada elde ediyorsunuz =)) Bence harika bir kitaptı ve okuyun derim =))))

İlk Buluşmada Asla Isırma
İlk Buluşmada Asla Isırma

8

İLK BULUŞMADA ASLA ISIRMA bitti. Kısacık şeker tadında bir kitaptı. Konusuna gelince; Kira yaklaşık 1,5 yıl önce vampir olmuş bir kız. Vampir ailesi ile yeni taşındıkları şehirde bir insan vampir tarafından öldürülüyor. Kira daha önceden hata yaptığı için vampir ailesi ondan şüpheleniyor ve olayı 1 hafta içinde aydınlatmazsa 300 yıl boyunca tabutta yaşama cezası verilecek. Kira’da böyle bir hatayı tekrardan yapmadığı için bu cinayeti çözmeye çalışmaktadır. Kitap çok sürükleyiciydi. Her sayfada ayrı bir heyecan varı. Okurken Kira ile beraber sizde ipuçlarını birleştirmeye çalışıyorsunuz =)) Ben beğendim. Kitap seri değil ama bence seri olacak kadar güzel bir konusu ve anlatımı var. Kitapta vampirler ve vampir avcılarından bahsediliyor. Ayrıca çeviride gayet güzeldi. Bence vampirseverlerin okuması gereken kısacık bir kitaptı. Tavsiye edilir!!!

Yüreğe Söz Geçmiyor (Bridgerton, #1)
Yüreğe Söz Geçmiyor (Bridgerton, #1)

10

Sena Ayse Sayin vee yüreğe söz geçmiyor bitti :( keşke hiç bitmeseydi.kitaba bayıldımmm.daha önceden bridgerton serisinin -serı olduğunu bilmeden-3. kitabını okumuştum. bu ilk kitabı okuyunca kafamdaki karakterler yerine oturdu diyebilirim.gelelim kitap hakkındakı düşüncelerime:bir kere konusunu çok beğendım.içinde tüm duyguları barındıran bir kitaptı ve bence herşeyden önce her ne kadar kızımız ön planda gibi görünsede asıl planda olan erkek karakterımızdı.kitapta en çok hoşuma giden şey genellikle kızlarımızın aşık olup ooo aman tanrım ne kadar yakışıklı bır erkek aşık oldum gibi konuşmalardan uzak erkek karakterımızın aman tanrım ne kadar güzel bir kadın tarzında konuşmalrının olmasıydı =) antony-simon ve daphne arasındaki konuşmalara bayıldım.simon karakterını ayrıca çok sevdım =) okumayanlara şiddetle tavsiye edilir =)

« geri