yazar düzenlemeleri
Defne:), 15 adet değişiklik yapmış.  (2/3)
Defne:), Kobay (Algernon'a Çiçekler) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

"İnandırıcı, sürükleyici ve oldukça dokunaklı bir hikaye."
-New York Times-

"Heyecan verici bir günlük... Bu kitaptaki bazı sahneleri hayatım boyunca aklımdan çıkarabileceğimi sanmıyorum"
-The News Observer-

"İnsanı içine çeken bir roman, özgün... Popülaritesini uzun süre kaybetmeyecek bir hikaye."
-Library Journal-

Çok düşük bir IQ ile doğan Charlie, araştırmacıların, zeka seviyesini artıracak deneysel ameliyatı gerçekleştirmeleri için kusursuz bir denektir. Bu deney Algernon adındaki laboratuar faresinde denenmiş ve büyük bir başarı elde edilmiştir. Ameliyattan sonra, Charlie'nin durumu kendi yazmış olduğu raporlarla takip edilmeye başlanır. İlk yazdığı raporda çocuksu bir dil ve imla hataları hakimdir. Beynindeki gelişmeye paralel olarak okuması, yazması ve konuşması da gelişmektedir. Artık, insanların kendisiyle dalga geçemeyeceğini ve bir sürü arkadaş edineceğini düşünür. Fakat, zekası normalin çok üstüne fırladığından, çevresinde yadırganır, kıskanılır ve istemiş olduğu arkadaşları edinmekte yine başarısız olur ve yine yalnızdır...Bu deney, son derece önemli, bilimsel bir buluş olarak görünüyordu, ta ki Algernon'da ani bir gerileme baş gösterene kadar... Acaba Charlie'de de aynı gerileme olacak mıydı?
12 yıl, 8 ay
Defne:), Fırtına başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Ailesinden kalma dağ evini satmak isteyen Lolly, aniden ortadan kaybolur. Hava soğuktur ve yoğun bir fırtına kapıdadır. Kasabanın şerifi bu durumdan şüphelenir ve tatilden yeni dönen oğlunu Lolly'i bulması için görevlendirir. Lolly ve Gabriel eskiden ilişkileri olan iki arkadaştır.

Adam Lolly'nin evine vardığında beklenmedik bir durumla karşılaşır. Lolly'i bulup kurtarması gerekir. Daha da önemlisi fırtınalı geçmişleri olan bu ikilinin tekrar birbirine güvenip fırtınayla ve eli silahlı adamlarla başa çıkmayı başarabilmeleri olacaktır.

“Baştan sona büyüleyici, nefes kesen korku dolu bir hikaye… Kapıyı pencereyi kapatın, koltuğunuza yerleşin ve elinize sımsıcak bir fincan kahve alıp fırtınaya kapılın”

Ny Times

“Romantik gerilimin ustası birinci sınıf romanlarına bir yenisini eklemiş.”

Herald

“Linda Howard muhteşem bir yazar.”

Iris Johansen

“Linda Howard ŞEHVET, duygusallık ve gerilimi kusursuzca birleştiriyor.”

Publishers Weekly
12 yıl, 8 ay
Defne:), Nefretten Sonra başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Bir insandan ne kadar nefret edebilirsiniz? Onu kendinize aşık edecek kadar mı? Sonra terk edip gidecek kadar mı? Peki, tüm nefretinize rağmen... ...artık onsuz duramıyorsanız? Natalia babasının intiharı ile bir Türk'e emanet edildi. Çünkü babası, ölmeden birkaç saniye önce yazdığı vasiyetinde, Tamer Karlıbel'i kızına vasi tayin ettiğini yazmıştı. Fakat intiharından birkaç dakika önce sadece kızına söylediği çok önemli bir şey daha vardı. NataliaSeni seviyorum kızım Beni asla unutma Ondan intikamımı alVe Natalia yaşadığı dehşetten sonra bu yakışıklı ve tehlikeli adamdan artık ölesiye nefret ediyordu. İntikamın tatlı sularında yüzmek için Yunanistandan Türkiye'ye gelmesi ve bu isteksiz adamın koruması altına girmesi yeterliydi. On beş yaşındaki bir kız için intikam amaç olunca, araç olarak güzel yüzünü ve çekici fiziğini kullanmaktan çekinmedi. Babasının sahip olduğu her şeyi acımasızca alan bu adam, belki Natalia'nın bedenini de alabilirdi, ama kalbini asla! YA DA ÖYLE SANDI...
11 yıl, 9 ay
Defne:), Karmaşanın Efendisi (Morganville Vampirleri #5) başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Morganville, vampirler ve insanların yıllardır birarada yaşadığı, kendi halinde bir kasabaydı. Derken birgün kötü niyetli vampir Bishop çıkageldi. Bishopın varlığı bile ürkütücüydü ve kasabalıların geçmişe gömmek istediği lanetleri hortlatmak için ne mümkünse yapmaktan çekinmiyordu. Dahası da vardı. Asıl tehlike Bishop değildi.
Gri bulutlar Morganvillei yerle bir edecek, usulca yaklaşan bir fırtınanın kara habercisiydi. Kahramanımız Claire Danvers ve arkadaşlarıysa, kasabayı savunmak için biraraya gelmişti. Ama bu, sandıkları kadar kolay olmayacaktı. Çünkü yaşanacaklar beklenmedik, şok edici ve hatta fazla ölümcüldü.
Morganvilledeki vampirler yok olurken, Clairein tek bir çaresi kalmış gibi görünüyordu. Bishopa bağlılık yemini edecekti. Etmezse ölecekti...

Rachel Caıne, Morganville Vampirleri, Weather Warden ve Outcast Season gibi dünya çapında çok satan seriler yazdı. Caine, kendisi gibi sanatçı kocası R. Cat Conradla birlikte Forth Worth, Teksasta yaşıyor.
11 yıl, 9 ay
Defne:), Karmaşanın Efendisi (Morganville Vampirleri #5) başlıklı kitabın edisyon detaylarını düzenledi

Sayfa Sayısı düzenlenmiş, eski hali boş, yeni hali 296
11 yıl, 9 ay