yazar düzenlemeleri
Defne:), 15 adet değişiklik yapmış.  (1/3)
« geri  
Defne:), Kurban başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Üç hafta içinde hayatının erkeğiyle tanışıp evlenen Kayla âdeta mutluluk sarhoşudur. Kocası Nick Granville her bakımdan mükemmel bir erkektir ve önlerinde tıpkı masallardaki gibi upuzun, mutlu bir hayat vardır. Ne var ki bu peri masalı Nickin düğün gecesi ortadan kaybolmasıyla son bulur ve Kayla tatlı uykusundan uyanmak zorunda kalır. Ama yetkilileri kocasının başına bir şey gelmiş olabileceğine inandıramaz, çünkü bu yüzlerce kez tanık oldukları bir hikâyedir: Kumarhanenin şapelinde gerçekleştirilen hızlı bir evlilik ve bir kez daha sakin kafayla düşününce pişman olup kaçan bir damat Aradan haftalar geçince artık aldatıldığına ikna olan Kayla olayın peşini bırakmamaya kararlıdır, Nick ona en azından bir açıklama borçludur. Ama açıklama bekleyen biri daha vardır: Onun gibi bir Kurban olan Nick Granville.
Entrikayla romantizmi harmanlayan enfes bir gerilim Freethynin hikâyeciliği bağımlılık yaratıyor.
Publishers Weekly
12 yıl, 7 ay
Defne:), 2001 Bir Uzay Macerası başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Ay'da ortaya çıkarılan bir bilinmezlik; Bu keşfin açtığı ufuklar öylesine engindir ki... İlk kez güneş sistemi'nin derinliklerine insanlar gönderilir. Ama bu insanlar, hedeflerine ulaşmadan bir şeyler ters gitmeye başlar. Ürkütücü biçimde ters... Ay'a ayak basmanın henüz hayal olduğu bir dönemde yazılan ve yüzyılımızın en yaratıcı filmlerinden birine konu olan, olağanüstü, çarpıcı bir kitap. 2001: Bir Uzay Efsanesi, insanın evrendeki yeri sorusuna cevap arıyor. Bir Uzay Efsanesi serisinin ilk kitabı olan 2001, Arthur C. Clarke'ın, kitabının oluşumunu anlatan önsözü ve bu sıradışı romana kaynak olan "Gözcü" ve "Şafakta Karşılaşma" isimli iki kısa öyküyle birlikte.
12 yıl, 7 ay
Defne:), Erebos başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Bu bir oyun,
Seni izliyor,
Seninle konuşuyor,
Ödüller dağıtıyor,
Seni test ediyor,
Tehditler savuruyor,
Onun tek bir amacı var:
Seninle oyun oynamak istiyor.

Oyuncularıyla oynayan bir oyun!

Bu oyunu oynayacak kadar cesur musunuz?
12 yıl, 7 ay
Defne:), Bikini başlıklı kitabın açıklamasını düzenledi

eski halini göster | yeni halini göster | değişimi göster

Kim, nefes kesici, güzeller güzeli bir manken ve Hawaii’deki bir moda çekimi sırasında ortadan kayboluyor. Endişeden deliye dönen anne babası, olayı bizzat araştırmak için Hawaii’ye geliyor ama onları bekleyen dehşetten tamamen habersizler.

L.A. Times muhabiri

Ben Hawkins, kendi araştırmasını yürütürken hem kurbana yardım etmenin, hem de yeni çoksatarı için konu bulmanın derdinde.

Ben, Kim’i kaçıran kişiyle ilgili hiçbir ipucu elde edemeyince eve eli boş dönüyor. Ama tam kabus bitti derken şok edici bir konuk onu şeytanla reddetmesi imkansız bir anlaşma yapmaya zorluyor.

Dehşetin ve tutkunun romanı Bikini’yi okurken kalbiniz yerinden fırlayacak, güzelliğin korkuyla gölgelenişine, cennetin nasıl tarifsiz bir dehşet cehennemine dönüştüğüne şahit olacaksınız.
12 yıl, 7 ay
Defne:), Kobay (Algernon'a Çiçekler) başlıklı kitabın yazar bilgilerini düzenledi

"" olan yazar(lar)ı "" olarak değiştirdi.
12 yıl, 7 ay