Baskı

Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin

Yayıneviönce kitap
Basım Tarihi2011-12-01
Sayfa Sayısı184
Puan6.6/10 (11)

Etiketler

Açıklama

Şarkılar ona bir başka! Seda Özay, şarkı sözlerinde kaybolan bir yazar. Bazen bir anda döktü sözcüklerini ortaya, kendimizi toplayamadık. Bazen günleri geçti kelimelerin, duyguların, notaların arasında Her durumda şarkılar bahane oldu, hüzün oldu, ayrılık oldu, aşk oldu, hayat oldu: Ve şarkılardan yazılanlar bir araya gelip kitap oldu. Her yazının altından melodiler duyacaksınız okurken, belki de çok sevdiğiniz bir şarkıcının feryadını Şaşırmayın!

Puan dağılımı

6.6/ 10
11 puan
10
3
9
2
8
0
7
2
6
1
5
0
4
0
3
0
2
2
1
1

Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.

1/1014.04.2021

Baskı: Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin

Aslında bu kitaba sıfır puan bile vermek istemiyorum ama illa bir puanlama yapmamız gerekiyor. Maalesef kitap baştan aşağı tam bir 'FİYASKO' ydu. Üzülerek 'zamanıma yazık oldu' diyebilirim. :(

2/1011.10.2014

Baskı: Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin

Asla yazara haksızlık etmek istemem, lakin hiç tarzım olmayan bir kitaptı. Konusu neydi diye sorsanız inanın yorum bile yapamam. Okudum bitti ve aklımdan da uçup gitti kitap, neredeyse hiçbir iz bırakmadı altı çizili bir kaç satırdan başka... Kitaptaki en güzel bölüm de "yazar hakkında" bölümüydü :))

7/1011.02.2012

Baskı: Bir Daha Yüzümü Görmeyeceksin

değişik bir deneyim oldu benim için... yazarın kelimeleri vurucu, etkileyici...şarkılarala devam eden bir kitap... beğendim :)

Tüm yorumları eser sayfasında gör →

Benzer Kitaplar

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...