Baskı

Yolda

Bu, Yolda eserinin bir baskısıdır.Tüm baskıları gör
Sayfa Sayısı159
ISBN-139786054069484
Puan7.3/10 (34)

Etiketler

Açıklama

BUKET UZUNERin yeni kitabı YOLDA tamamı yollarda geçen hepsi sıradan insanlarin küçük ama sıradışı yol hikâyelerinden oluşuyor.Uzun yolculuklarda yanımızda oturan bir yabancıya bazan en büyük sırrımızı, en tuhaf hikâyelerimizi rahatça anlatırız; çünkü onu bir daha görmeyeceğimizi biliriz. Ama bazan yanımızda oturan gezgin, aslında yollardan hikâyeler toplayan bir yazar olabilir ve bir gün bambaşka bir ad ve renkte kendi hikâyemizi onun sözcükleriyle yazılmış olarak bir kitapta okuyabiliriz... Elbette edebiyatın ‘esirgeyen gökleri , ‘kışkırtıcı rüzgarları ve ‘ürperten yağmurları eşliğinde.

Puan dağılımı

7.3/ 10
34 puan
10
3
9
8
8
8
7
7
6
3
5
2
4
1
3
0
2
1
1
1

Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.

7/1027.10.2017

Baskı: Yolda

Bu kitabı yolculukta okunmaya başladım diyebilirim. Yazar yolda tanıdığı kişilerin hikayelerini anlatınca kitaptan etkilenip yanındaki yolcuya, "Hadi bana hikâyeni anlatsana" diyesi geliyor insanın. :D Yazarın yol arkadaşlarıyla konuşması sırasında düşünceleri, içsel konuşmaları o kadar doğaldı ki ben olsam bende böyle düşünürdüm dediğim pek çok yer oldu. Bu da kitabı daha akıcı hale getiriyor. Okuduğum ilk Buket Uzuner kitabı. Diğerlerini de büyük bir hevesle okuyacağım sanırım.

10/1017.02.2013

Baskı: Yolda

birbirinden farklı, birbirinden değerli 7 yol hikayesi, 7 hikaye kahramanı, 7 hayat ve 7 yol arkadaşı ile gidilen hiçbir yer; yine su gibi akıp giden bir BU kitabı! ayrıca yemek tariflerini de bir gün mutlaka deneyeceğim!

10/1025.01.2013

Baskı: Yolda

Yazarın en pozitif öykü kitabı demek yanlış olmaz sanırım. Öyle bir içtenlikle öyküleştirmiş ki kendi gezilerinde yoluna çıkanları, insan kendini o uçakta, o kompartımanda, o otobüste bir arka sırada konuşulanları dinleyen bir yolcu gibi hissediyor. :) Neşeli bir gezi-öykü karması :)..

8/1012.11.2012

Baskı: Yolda

Hep karakterleriyle tanıdığım bir yazarı kendi doğal yaşantısının içinde, yaşam tarzı, insanlara yaklaşımı, bakış açısı, farklı durumlara verdiği tepki gibi yönleriyle tanıma olanağı sunduğu için ayrı bir keyif aldım.

8/1021.06.2012

Baskı: Yolda

Kitap gezgin yazara Buket Uzuner'in yolda karsilastigi insanlarin hikayelerinden bir derleme. Icinde birbirinden farkli ve oldukca ilginc hikayeler var. Insanda yolculuga cikma istegi birakiyor. :)

Tüm yorumları eser sayfasında gör →

Benzer Kitaplar

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...