Buket Uzuner Gezi Kitaplığı (3 Kitap Bir Kutuda)
Etiketler
Açıklama
ŞEHİR ROMANTİĞİNİN GÜNLÜĞÜ Bir şehre âşık olmak, bir insanı sevmekten farklı değildir. Eğer âşıksanız, sevdiğinizin eksiklerini, hatalarını göremez, gördüklerinizi affedersiniz. Aşkınız sürdüğü sürece sorun yoktur. Ancak aşkın bittiği yerde, artık o sevilene bağımlı hale düşmüşseniz vay halinize! Kimi kez zevkten, çoğu kez sıkıntıdan kahrolarak, yanarak tutuşur, ama ne kadar terk ederseniz, o kadar çok dönersiniz ona!
Puan dağılımı
Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.
Yorumlar(1)
Tüm puanları gör (4)Baskı: Buket Uzuner Gezi Kitaplığı (3 Kitap Bir Kutuda)
Keşke Buket disiplinini ve istifini bozmadan kendi bildiği gibi şişirmeden gerektiği gibi soyutlayıp detaylandırarak okurun isteklerini yerine getirmese ve eskisi gibi klasik ve doğru eleştirileri kabul etse ?
Benzer Kitaplar

Yabancı Bir Odada

Marilyn Monroe - Arthur Miller

Cogito Sayı: 58 Feminizm

Kadın Bakış Açısından 1980`ler Türkiye`sinde Kadın

Hindistan Günlüğü - Hala Uzak Hala Umutlu

Aile Reisinin Kati Devrilişi

Müzikal İsyan Barışarock

Birkaç Arpa Boyu (2 Cilt Takım) (21. Yüzyıla Girerken Türkiye'de Feminist Çalışmalar - Prof. Dr. Nermin Abadan Unat'a Armağan)

Kaç Yıl Oldu? (2014)

Hayat Hikayem
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
