Bazen elimizde birçok kitap oluyor ve hangisini okuyacağımıza karar veremiyoruz. Bazen de canımız bir kitap okumak istiyor ama bu kitabın ne olduğuna dair bir fikrimiz olmuyor. İşbu sebeple kurulan bu grupta, okuduğumuz kitaplar hakkında birbirimize yardımcı olabilir, okumak istediğimiz kitaplar hakkında fikir teatisinde* bulunabiliriz diye düşündüm.
* Hep cümle içinde kullanmak istemiştim buraya kısmetmiş.
Evimde, ayaklarımı yatağıma uzatıp okumak. En keyiflisi bu. :D
ilginçtir ben metroda kulaklığımı takıp kitaba başladım mı sonunda kesin olarak ineceğim durağı kaçıp gerisin geri dönüyorum :)
denizi gören sessiz sakin her türlü mekan ve tabiki benim için bir odadan çok yaşam alanı haline gelen yatak odamda yatağımda elimde kahve battaniye altında kitap okumak çok büyük zevk veriyor bana.
Gürültülü olmamak koşuluyla her yer uygun benim için; odam, plaj, kütüphane fark etmez bu yüzden.
soğuk bir kış günü ise kalorifer peteğimin önü gibisi yoktur.
Arabayla şehire en yakın sessiz göl ya da piknik alanına gidip kitap okumaktan aldığım zevki başka yerlerde alamıyorum.
Ben parkta tenha bir kösede okumayi seviyorum. Ya da yatagima boylu boyunca uzanip los isikta okumakta keyif veriyor.
Kendini rahat hissettiğin her yer uygundur ^_^