CNR KİTAP FUARI-2016

4-13 Mart arası CNR Expo-İstanbul'da 3.'sü gerçekleştirilecektir. Gitmeyi düşünenler için bir fikir edinmeye yardımcı olabilecek, gidenlerin fuardaki indirimler hakkında bilgi verebileceği, katılan yayın evlerinin hallerinin ve tutumlarının ve genel katılımın nasıl olduğu hakkında düşüncelerin paylaşılabileceği bir gruptur.


Tür: Genel | Açılış, 03 Mart 2016
<< tüm tartışmalar

2016 CNR FUARI: YAYIN EVLERİNİN YAPTIĞI İNDİRİMLER

Tartışma Cevapları
« geri ileri »

1 ile 5 arası cevap gösteriliyor, toplam 5 cevap.
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

Özellikle bir yayın evi popüler olmuşsa indirimleri iyice azaltıyorlar. Sanırım Martı ve Nemesis popülerliğine rağmen istisna olan tek yayın evleri. Bizimkiler izin verse ben de kitaplarımı fuarlar yerine internetten almayı tercih ederdim.

8 yıl, 2 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

Bende fuarlarda yayın evlerinin yaptığı indirimleri yetersiz buluyorum.Aynı indirim oranı internetteki kitap sitelerinde varken,neden fuardan alayım diyorum bazen.Bu yüzden internetten almak daha cazip geliyor çünkü cüzdanıma daha uygun hem de istediğim zaman alabiliyorum;))

8 yıl, 2 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

Evet sana katılıyorum fuarlarda ki indirim yetersiz

8 yıl, 2 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

Bu seneki fuarda yapılan indirimler hakkında bir bilgi verenler olursa buraya ekleyebilirler. İsterlerse kısa bir yorum da yapabilirler. Örneğin:

"Pegasus Yayınları: %20 indirim veya

Pegasus Yayınları :%20 indirim. Bence fazla yetersizdi indirim"

8 yıl, 2 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Yayın evlerinin yaptığı indirimler kesinlikle yetersiz ama sırf fuarı gezmek bile başlı başına yeterdi bana, tabi İstanbul'da olsaydım.:(((

8 yıl, 2 ay     
« geri ileri »
Bu gruba katıl!
Grup Kütüphanesi
Tüm Gruplar