Eser· Kitap

Darshiva Büyücüsü (Malloryon #4)

7.9/10(13)

Malloryon macerası adım adım sona yaklaşırken, bu dördüncü kitapta, Garion ve yol arkadaşlarının Zandramasın peşi sıra gidişleri kâhinlerin kutsal mekânı Kelle doğru çekiyor onları. Oraya Zandramastan önce varacakları da kesin... Şimdi artık kehanette bahsedilen Boş Kişi ile iki sıradışı konuk da var yolcuların arasında. Öte yandan eski dostlar Mandorallen, Lelldorin ve diğerleri ne yapıp yapıp gidişata müdahale etmek arzusundalar. Durnikin İfrit Beyi ile mücadelesi ise hiç beklenmedik bir şekilde sonuçlanıyor.

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Darshiva Büyücüsü (Malloryon #4)

Darshiva Büyücüsü (Malloryon #4)

351 sayfa

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

7.9/ 10
13 puan
10
2
9
2
8
3
7
5
6
1
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
TTheVoice· Darshiva Büyücüsü (Malloryon #4)
8/1009.12.2013

Durnik Efendi de efendiler arasında yerini alıyor bu kitapta. Sona yaklaşırken , kahramanlarımızdan ayrılacağım için bir matem havasına bürünmeye başlıyorum bende. Eddings Usta öyle karakterler ve akıl almaz diyaloglar koymuş ki ; insanın onları bırakası gelmiyor.

Benzer Kitaplar