Kargadan Başka Kuş Tanımam
Ayhan Sicimoğlu’nun sempatik üslubunu, mutfak tarihi ve tabiatı üzerindeki sürükleyici renkli anlatımını hepimiz biliyoruz. O, artık hayatımızın bir parçası oldu. Türk milletinin geçmişe göre, seyahate en çok düşkün olduğu bu zamanlarda şüphesiz Sicimoğlu’nun tespitlerinin payı var. Uzun zamandır gazete gibi günlük okunan ve sonrasında kaybolan bu yazıların bir kitap halinde toplanması arzu edilirdi. Kuzey Akdeniz’in, Adriyatik limanlarının, Yunanistan’ın, Ege adalarının bu gezi kitabında bir arada bulunması bir kazançtır. Zevkle okunacak ve öğrenilecek, ardından gezilip izlenecek bir kitap var elimizde. İlber ORTAYLI (Tanıtım Bülteninden)
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(1)
Ayhan Sicimoğlu’nun Hürriyet Gazetesi Seyahat Eki’nde yayınlanan yazılarından derlediği keyifli bir anı-seyahat kitabı. Hastası olunan tarzıyla, çok bilindik turistik noktaların bilinmedik köşelerini ve lezzet duraklarını eğlenceli anılarıyla aktarırken isabetli tavsiyeleriyle de yol gösteriyor. Sayesinde yine bir sürü tüyo kapıp sanki kendim biliyormuş gibi caka satabileceğim bu rehber, bana imkanlar elverdiği müddetçe peşine düşeceğim bir sürü rota kazandırdı.











