Eser· Kitap

Gözlerimi İstiyorum Komutanım

10.0/10(2)

Güneydoğuda gözlerini, parmaklarını yani gençliğini ve yarınlarını kaybetmiş bir askerin yaşama dört elle sarılışının herkese örnek olacak hikâyesi. Tarih 29 Temmuz 1993, bir Türk askeri için artık bütün hayatı, rayından çıkan bir tren gibi yön değiştirmiş. Daha önce yüzlerini bile görmediği iç düşmalar gözlerini almışlar, acımadan. Peki, Dünyaya bir kez daha gelsem, yine asker olur ve aynı şekilde gözlerimi bu uğurda feda ederim diyecek kadar cesur olan bu asker için hayat bundan sonra nasıl devam edecek ...?

Baskılar1

Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.

Gözlerimi İstiyorum Komutanım

Gözlerimi İstiyorum Komutanım

263 sayfa

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...

Puanlama

10.0/ 10
2 puan
10
2
9
0
8
0
7
0
6
0
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Fferraricemil· Gözlerimi İstiyorum Komutanım
10/1016.02.2015

Hüseyin bey ile Ankara da tanışma fırsatım oldu,kitap ını heyecan ile okudum,aynı zaman da beni çok yaraladı,teröre binlerce lanet okuyorum.

Ookuyoryaziyor· Gözlerimi İstiyorum Komutanım
10/1014.05.2013

Hayatim boyunca hicbir kitabi boylesine uzuntu icerisinde okumadim.

Benzer Kitaplar