Öyle Bir Bedel Ki
Öyle bir yol ayrımındayım ki bir tarafta aşk, diğer tarafta her şey ve herkes var. Sevgi ırmağı bir yandan mutluluk denizine akarken diğer yandan hüzne kanat çırpmakta. Bedeli bu kadar ağır olmamalıydı aşkın. Öyle bir bedel ki... İki kız kardeş ve birbirlerinden habersiz gönül verdikleri adam. Hastane koridorları belki aşk denilen şeyi görmüştü ama böylesine hiç tanık olmamıştı. Yüreğindeki sesin yankısını, doktor meslektaşının yüreğinden duyacak mı Aslı?
Baskılar1
Bu eserin yayımlanmış baskıları. Bir baskıya tıklayarak yayınevi, ISBN, sayfa sayısı ve basım bilgilerini görebilirsiniz.
Düzenleme Geçmişi
Yükleniyor...
Puanlama
Yorumlar(2)
Tüm puanları gör (7)Akıcı anlatımı ile Gonca hoca yine güzel işler başarmış sevdim kitabı ama öncesinde polisiye niyetiyle almasaydım daha bir çok severdim çünkü önceki kitaptan dolayı polisiye yazar demiştik:))Neyse bir dahakine artık:))Ama kitabı bitirirken hele o sonu yok mu??o nasıl sondur yahu.Hiç beğenmedim farklı ve şaşırtıcı olmuş beklemediğim birşeydi kesinlikle ama ben sevmedim sonunu.Yine de keyifle okuyunuz:))










