Zor Kadın

8 puan

https://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/12/zor-kadn-fatih-murat-arsal-kitap-yorumu.html

"Gece eve geldiğinizde sizi karşılayacak biri olsa fena olmazdı ama?"
"Beni karşılayan bir kadın var zaten!.."
"Ah!Berna Hanım!.. Nasıl unuttum? Ama Berna Hanım soğuk gecelerde sizi sıcak tutabiliyor mu?"
"Salep hazırlıyor!" dedi genç adam soğuk bir alayla.
"Hastalandığınızda size gözü gibi bakıyor mu?"
"Üç büyük şehirde hastanem var benim..."

🌸🌸🌸

Favori yazarlarımdan Fatih Murat Arsal'ın her kitabında olduğu gibi bu kitapta favorilerim arasına yerleşti.
Zor Kadın'ı ilk çıktığı zamanlarda okumuştum, şimdi ise yeni baskısını aldım bende bulunmadığı için. Kitabın her bir detayı aklımda olsa da, okurken yine de ilk defa okuyormuş gibi hissettim.

Ecrin, babasından kalan borçlar yüzünden işletmesi gereken bir kreş ve sorumluluklarının altında kalmıştır. Çevresindeki arsaları çoktan satın alan, tek kalan arazinin de kendisininki olması nedeniyle, işadamı Ateş Sancaktar arasında avukatlar aracılığıyla para pazarlığı başlar. Tabi bu pazarlığın koşulları ikisi bir araya gelince değişecektir.

Ateş, kitapta ortaya çıktığı ilk andan itibaren sayfaları daha bir dikkatli okumama sebep olacak kadar etkileyici bir karakterdi. Diğer FMAarsal kitaplarında bulunmasa da, o kitaplarda bulunan karakterleri Zor Kadın'da görmek mümkün bu arada.

Çevresine acımasızlığı ile nam salmış olsa da aslında hiç de göründüğü ya da göstermeye çalıştığı biri gibi değildir. Tam tersine, Ecrin'i ilk gördüğü andan itibaren ondan etkilenir, o kadar ki, hayatı boyunca asla dediği şeyler onunla bir bir gerçekleşir.

Ecrin ise bana göre zorlukları gerçekten fırsata çevirmeyi bildi😂. Adamı parmağında oynattı resmen. Bu kızı gerçekten çok sevdim.

Kitabın bir kısmından sonra e ne olacak şimdi denileceği zamanda öyle bir olay oluyor ki, hem heyecanlanıyorsunuz hem de merakla doluyorsunuz.

Kitap, uzunluğunun tersine çabucak okunacak bir anlatıma sahip. Yazarın kalemini zaten çok seviyorum. Kendisini daha önce okuyan ve sevenler zaten bu kitabı kaçırmaz. Okumamış olanlara da tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »