Yedi Gece (Sons of Sin #1)

10 puan

Sidonie'nin ablasından başka kimsesi yoktur. Ablası ise zalim William'la evlidir sadece kocasının yanında olmadığı ve kumar oynadığı anlarda mutludur son oynadığı kumarda yine borçlanır ve borcunu ödemesinin tek çaresi borçlandığı Jonas Merrick ile bir hafta geçirmektir.Kocasının düşmanı olan Jonas ile olanları öğrenince kendisini öldüreceğini bildiğinden yardım için kardeşine koşar. Sidonie kendisine baktığı için ablasına borçlu hissettiğinden onun yerine bir hafta geçirmeyi kabul eder. Ablası tek koruyucusu olduğundan ne pahasına olursa olsun ablasını kurtarmak zorundadır. Bu yüzden korka korka Craven kalesine gider.

Jonas Merrick, William'ın gayrimeşru kuzenidir. Doğduğunda skandal yaratmış bir çocuktur. Jonas'ın babasıyla annesinin evliliği kanıtlanamadığı için vikontluk William'a geçmiştir. Tabi geçmişlerinde ki başka olaylarda onları düşman etmiştir.
Jonas herkes tarafından sert, acımasız bir canavar olarak tanınmaktadır. Yüzünde ki çirkin yarası gayrimeşruluğu da sert eleştirileri etkilemiştir. Kumar borcu için yaptığı anlaşmayı William'dan intikam almak için planlamıştır ama karşında bulduğu düşmanının karısı değil baldızıdır.

İkili hemen bir araya geldi ve kitabın büyük bir kısmında başka kimse yoktu dolu dolu onları okumak güzeldi. Jonas'a üzüldüm gayrimeşruluğunu örtebilecek kadar zengin olmaya çalışması bu gerçeği değiştirebilecek bir miktarın olmadığını anlaması, yaşamı üzücüydü.

Hız kesmeden yazarın kitaplarını okumaya devam ettiğim bir dönemdeyim ve yazara bayılmamın da bunda büyük bir etkisi var. Yine güzel bir hikaye çok sevdim.
Yine geçmişinde yaşadıkları nedeni ile yaralı bir erkek, aşkı ve sorumlu oldukları arasında kalan bir kadın bayıldım onlara. Verdikleri mücadele aşklarını ve savaşlarını okumak çok güzeldi. Sonlarda Jonas'a biraz sinir oldum çok mu uzadı ne dedim ama güzel bir hikayeydi sevdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »