Yanlış Yatak

6 puan

Elle erkek kardeşinin asker arkadaşı Nathan'ın galerisinde sanat koordinatörlüğünde çalışır. Nathan sakin, kibar, yakışıklı tam da annesinin bulmasını istediği adamlardan biridir. Zorla yemeğe gittiği adamlardan hiçbirine benzemez. Galeride işini sürdürür Nathan onun ilgisinden tamamen habersiz yaşamaya devam ederdi. Aralarında olağanüstü bir kimya yoktur ve kendisi için seçeceği erkeklerden değildir ancak erkekler konusunda yanlış tercih yaptığını zor yoldan öğrenmiştir. Aralarında bir şeylerin başlamasını istediği için elinden geleni yapmaya karar verir. Cesaretini toplar ve Nathan'ın yatağına girer.

Gabe gece kulüpleri çalıştırır. Kardeşi Nathan'ın galerisinde geceyi geçirirken peşine düştüğü kadınlardan farklı narin bir kadın yatağına girer. Önce hayal olduğunu düşünür çok geçmeden hayal olmadığını anlar. Tek gecelik ilişkilerle yalnızlığını gidermeye çalışmış ama ertesi gün uyandığında kendisini daha yalnız hissetmiştir. Üst bedeninin neredeyse tamamını kaplayan ensesine doğru uzayan dövmeleriyle masum kızlar için mıknatıs sayılmaz. Ona bir kez bakarlar ışıl ışıl zırh giymiş bir şövalye olmadığına karar verirlerdi. İşin sonuçlarına ertesi gün katlanmaya karar verir ve eminim cevabını alınca durmaz.

Çok geçmeden Elle yanlış bir adamla olduğunu anlar. Karşısında kendisi için seçeceği tipte bir erkek vardır. Gabe gitmemesini istese de Nathan olmadığını söyleyerek gider. Gabe önce kardeşinin sevgilisinden hoşlandığını düşünür hemen kardeşinin ilgisini çekmediğini anlar. Elle'den etkilenir hayır hiçbir zaman amacına engel olmamıştır ve Elle'nin peşini bırakmak istemez.
Elle yaşadıklarına inanamaz. Nathan'ı seçmesinin nedeni eski sevgilisi gibi herkesle birlikte olmayıp, aynı ortamdayken aklını başından almaması, güvenli olmasıydı. Çatı katında ki yabancının tam tersiydi. Çok geçmeden yabancının kimliğini öğrenir. Gabe'den etkilenir ve Gabe vakit geçirmek ister. Hayatında her şey mükemmel şekilde dengelidir. Hayatında onu etkileyen bir adama yer yoktur. Gabe ile ilgili her şey çok fazla, çok kontrol dışıydı. Onun arkasında bıraktığı kalbi kırık gözü yaşlı kadınlardan olmak istemez ama karşı koyamaz ve yakınlaşmaları çok sürmez. Yanlış anlama mini ayrılığa sebep olsa da her şey yoluna girer. Gabe Elle ile yıllardır hiç mutlu olmadığı kadar mutludur ve hisleri karşılıklıdır. Çok geçmeden sevgi sözcükleri ve teklif ile mutlu son gelir.

Kolay okunan, akıcı ama pek bir olayı olmayan düz bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »