Yalancı Aşık

6 puan

Violet McGinn muhasebecidir. Annesi ise aranan bir medyumdur. Annesi merdivenlerden düşmüştür. Ameliyat olması gerekir ama istemez bir medyumla iyileştirme düşüncesindedir. Violet ise annesine iyileşene kadar yerine bakacağı sözünü vererek ameliyata ikna eder. Böylece yeni bir maceraya başlamış olur.

Drew Watson çocukken hayalini kurduğu işi yapmaktadır. Pazartesiden perşembeye normal. Cuma,cumartesi ise erkek dansçıların çıktığı bir barı vardır. İyi para kazandıran işi arkadaşlarının dalga geçmesine,eski eşinin onaylamamasına,protestoculara ve yanında ki medyum hizmetleri sahibinin sürekli tepeden bakmasına değerdi. Bir gün yanda ki medyum komşusu gelmeyince beslediği evcil farelerine yemek götürdüğü sırada gelen kızını görünce fazlasıyla etkilenir.

Violet'de Drew'den etkilenir ama önce onun eşcinsel olduğunu sanır. Öyle olmadığını silikonları olmadığını göstermek için Drew'in elini gömleğinin içine koyduğunda anlar. Medyumlara inanmazken medyum taklidi yapmak zorunda kalır. Bir müşterisi varken barda çalan şarkının adını tesadüfen söyleyip o yerde çıkınca polis departmanı için büyük bir suçun çözülmesini sağlamıştır. Başka bir müşterisinin mesleğini öğrenmesi gerektiğinde yine o sırada Drew'den duyduğu şarkı ile doğru tahmin etmiştir. Böyle tesadüflerden sonra Drew'in çaldığı şarkıların olacak olaylar ya da müşterilerle ilişkisi olduğunu fark eder. Bu sayede işin üstesinden gelir. Fakat Drew'e hissettikleri ve annesinin doktoru arasında çıkmazda kalır. Drew ise başka kadınlarla çıkar ama her yerde Violet'i görür. Uzun bir süre adım atamazlar ama sonunda akılları başlarına gelir.
Aslında güzel bir konu vardı ama işleyişi sevemedim. Bir şeyler fazlasıyla eksikti.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »