Ve Sonra Hiç Kalmadı

8 puan

Çok güzel bir bilimkurgu eseri. Farklı bir dünya sunuyor size, özgürlüğün olduğu; üstünlüğün ve paranın olmadığı bir dünya. Çok da esprili bir dili var Douglas Adams gibi. Eğlendiren, düşündüren bir eser.
Skib!

Ek: Belma Aksun'un harika çevirisine değinmeden olmaz. Kitabın özgün haliyle karşılaştırdım çevirisini, tüm kitabı tarayamasam da çok nitelikli bir iş çıkardığını söylemeliyim. Zihni dert bulmasın.

10 yıl, 7 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 4 arası yorum gösteriliyor, toplam 4 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Tamam o zaman, seriye devam:)

10 yıl, 7 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Ben de çok beğendim bu kitabı fakat bundan aldığım zevki Douglas Adams'tan alamadım nedense. Gerçi sadece ilk kitabını okudum Otostopçunun Galaksi Rehberinin ama, çok hoşuma gitmedi nedense.

10 yıl, 7 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

bence de devam etmelisin Galaksi rehberine. Yoğun bir İngiliz mizahı olduğu için ben de biraz yadırgamıştım ve aralarda biraz zorlasa da çok güzel bir kitap. sırf robot marvin ve "ebedi dumura uğratıcı" ile karşılaşmak için olsa bile okunmalı yani :)

10 yıl, 7 ay     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Lütfen okumaya devam edin. Douglas Adams bambaşkadır. Müthiş bir bilimsel bilgi birikimini harika bir kurguya yedirmiştir kendisi. Eşdeğer bir kitap zor bulunur.

10 yıl, 7 ay     
« geri ileri »