Umutsuz Aşkın Gözyaşları

8 puan

Costance sürgüne gönderilen amcasını son defa görmek ister. Amcası krala bağlılığını göstermediği için cezası ölümden Amerika'ya sürgün olarak değiştirilmiştir. Ona bir amcadan çok baba olmuştur. Vedalaşmadan gitmenize izin veremeyeceğinden olduğu gemiye gider.Gemi ona göre değildir. Kaptan acımasız alçak adamın biridir.Bu yüzden amcası hemen gitmesini ister ama o gidemez. Gemi hareket etmeden inmek isterken alınır ve tütün gelini olarak tütün karşılığında iğrendiği bir adama satılır. Onu alan adam kumarda kaybedince de Drew O'Conner tarafından alınır.

Drew evi ve kardeşi ile ilgilenecek birini aradığından bir kadın almak istemiştir. Ama Constance'i kazandıktan sonra yanında iki kadın olunca itiraz edilir. Bu yüzden biri ile evlenmesi gerekir. Böylece Drew Constance ile evlenmek zorunda kalır. Evlilikleri gerçek bir evlilik olmayacaktır. Üstelik Constance bir leydi olduğundan babası gelene kadar orada yaşayacaktır.
Böyle evliliğe başlayan ikili Constance koloni yaşamına ayak uydurmaya çalışırken aşık olur. Constance sevdiği adam ile kalabilmek ister Drew ise onu göndermek ister.

Drew'in sevdiği kadının iyiliği için onu göndermek istemesi tüm olumsuzluklara rağmen ikilinin mücadelesi,aşkı çok güzeldi. Constance matematikte çok iyi. Bu yüzden kitapta sıkça matematik problemleri,bulmacalar var.
Yazarın okuduğum ilk kitabı akıcı bir kitap. Cinsellik olmadan, çapkın bir erkek olmadan güzel olabilen nadir kitaplardan.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »