Tutkulu Aşk (Chinooks Hokey Takımı, #1)

10 puan

Georgeanne Howard büyükannesi tarafından büyütülmüştür. Küçükken matematikten nefret etmiştir.Matematik ona baş ağrıları vermiştir. Okuma zorluğu çekip, başarısızlık yaşayınca öğretmeni büyükannesinden test yaptırmasını istemiştir ve disleksi olduğu ortaya çıkmıştır.Kendisiyle dalga geçileceğini bildiğinden kimsenin bunu öğrenmemesi gerektiğine karar vermiştir. Bu yüzden farklı alanlarda kendini geliştirmeye, kusursuz olmaya çalışmıştır.
Kendisinden çok büyük ve çok zengin olan Chinooks Hokey Takımının sahibi Vigril Duffy ile evlenmek üzereyken yapamayacağını anlamıştır. Hep başının çaresine bakmaya çalışmıştır ama hayatındaki pek çok şeyde olduğu gibi başarısız olmuştur.Okulda,girdiği her işte başarısız olduktan sonra Virgil'i sevmeye kendisini ikna edebileceği konusunda da başarısız olmuştur. Düğünden kaçması ile olaylar başlar.
Düğünden çıkan hokey oyuncusu John Kowalsky oradan kaçmasına yardım eder. John'ın bilmediği şey ise yardım ettiği kadın patronunun gelinidir.

John iki kere evlenmiştir. En son altı ay önce Vegas'ta son kez akşamdan kaldığında uyanmış ve kendisini bir dansçı ile evlenmiş halde bulmuştur. Hayatı normalken Virgil'in kaçak gelini ile yakalanırsa ne olabileceğini düşünmek bile istemez.
İkili bir gece geçirdikten sonra John kariyerini tehlikeye atmak istemez ve Georgeanne'i gönderir.
Yıllar sonra yeniden karşılaşan ikili onları birbirine bağlayan şey yüzünden ayrılamaz hale gelir. Ortaya duygularda girince ayrılmak imkansız olur.

Yazarın okuduğum ilk kitabı çok beğendim kitabı severek okudum.
Georgeanne harikaydı,nefes almadan konuşmaları o kadar tatlı ve komikti ki hep yüzümde bir gülümseme ile okudum. Lexie muhteşemdi yaptıklarını konuşmalarını, kahkaha atarak okudum.Eğlenceli güzel bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »