Tutku Oyunları (Georgian #2)

10 puan

https://illekitap.blogspot.com/2019/08/sylvia-day-tutku-oyunlar-georgian-2.html

Sylvia Day'in Georgian serisinin 2. kitabı ve ilk kitaptan kötü adam olarak tanıdığımız ama aslında pek de kötü olmayan Christopher St John'un kitabı Tutku Oyunları bu ay okuduğum ilk kitap oldu.

Yazarın bu serisini cidden sevdim, özellikle de güçlü kadın karakterleri ve aşklarını hiçbir zaman çekinmeden söylemeyi seçen baş karakterler olması çok hoşuma gitti. Bir de hiç olay bitmiyor olması var... hep bir aksiyon var ve bu da benim romanslarda en sevdiğim özellik diyebilirim.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse; Maria, iki kocasının ölümüyle şüpheli duruma düşmüş ve bütün sosyete tarafından Kara Dul olarak anılan genç bir kadındır. Maria'nın tek amacı kız kardeşine ulaşmakken üvey babası onun bu amacına ulaşmaması için kız kardeşi Amelia'yı heo saklamaktadır. Amelia'nın iyiliği için üvey babasının istediğini yapmak zorunda olan Maria, bu sefer Christopher St. John'u ayartması ve sırlarını öğrenmesi gerekmektedir. Böylece üvey babası o sırları kullanarak ona şanyaj yapabilecektir.

Christorpher St. John ise, hapishaneden çıkıp özgürlüğüne kavuşması için Maria'nın şüpheli bir şekilde ölen iki kocasının ölümüne dair delil toplamak için Maria ile yakınlık kurmalıdır.

Her ikisi de kendileri için birbirlerine dair sırları öğrenme arayışındayken kader onlar için ağlarını çoktan örmüştür.

Christopher ve Maria arasındaki cinsel çekim birbirlerine attıkları ilk adım olurken öğrendikleri küçük sırlarda birbirlerini biraz daha keşfetmek istemelerine neden oluyor.

Her ikisi de aslında ihtiyaç duydukları şeyleri birbirlerinde buluyorlar ve aralarındaki ilişki sadece seks olmaktan çıkıp duyguları ve kalplerini ortaya koymaya başlıyorlar.

Christopher'ın sahiplenici kişiliği, bütün o etrafa yaydığı korsan imajının altında saklanan iyi, merhametli ve adil yüreği resmen kalp çalacak cinstendi. Zaten Maria'nın kalbini de öyle çaldı bence :)

Maria ise tam olarak kitaplarda görmeyi sevdiğim tarzda bir karakterdi. Güçlü, savaşçı, kendi çıkarları için her şeyi yapan, sevdikleri için gözünü bile kırpmadan kendini tehlikeye atabilen biri olması hayranlığımı kazandı.

Amelia ve Colin en çok merak ettiğim karakterler oldı ve şimdi onların kitabıno okumayı planlıyorum. Bir de Kont Ware var... onunla da baya bir aşk üçgeni olcak gibi...

Simon... kitapta en tarafsız kaldığım karakterdi. Serinin 4. kitabı onun kitabıymış, onunda mutlu olduğunu okumayı çok isterim çünkü bu kitapta çok dışlandı gibi geldi. Onu da mutlu görmek istiyorum.

Kitaptaki olay döngüsünü, karakterleri ve karakterlerin arasındaki diyalogu, iletişimi çok beğendim. Kitabı da çok sevdim.

Erotizm konusunda yazarın cüretkar kalemi olduğunu söylemeliyim, +18 kurgusu vardı kitabın. Eğer rahatsız olmuyorsanız okuyun kitabı. Sonra erotizmden dolayı gömmeyin.

Ben sevdim ve serinin bütün kitaplaeı elimde olduğu için sırayla okumayı planlıyorum :) historical romans severler ve erotik romans severlere tavsiyemdir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »