Tutku Oyunları (Georgian #2)

10 puan

Teşkilat önce ki kitaptan tanıdığım ve hikayesini merakla beklediğim korsan Christopher St.John'un peşindedir aynı zamanda Ölüm meleği olarak tanınan Maria'nın da peşindedir.

Maria namı değer Leydi Winter kara dul diye anılır. Daha önce iki evlilik yapmıştır ve iki kocasını da gömdüğü için arkasının geleceğine dair söylentiler vardır.Bu evlilikler üvey babasının seçtiği kişiler ile olmuştur. İki kocası da erken ölünce sorumlusu olarak Maria tutulmuştur. İki kocası da kraliyet ajanıdır ve ölümleri üvey babasına büyük fayda sağlamıştır. Ölümleriyle kalan miras üvey babasının yönetimine geçmiştir.
Maria üvey babasına hep hizmet etmiş,tüm istediklerini yapmıştır. Tek istediği ise üvey babasının sakladığı kardeşine kavuşabilmektir. Üvey babası önce ki kocasının mirasını daha tüketmemiştir bu yüzden bu kez Christoper St. John ile ilgili bilgi toplamasını ister. Onu gizli bir iş için kullandıklarını düşünür. Ondan ne tür bir menfaat sağladıklarını ve onu hapisten kurtaran kişinin kim olduğunu öğrenmesini ister. Bunca yıl onun vatan haini olduğunu kanıtlamaya çalışmışlar şimdi kanıt elde ettikleri halde onunla işbirliği yapıyorlardır. Sebebini öğrenmek ister.

Christoper az rastlanan bir yakışıklılığa sahiptir en az Maria kadarda tehlikeli biridir.Kahramanlıkları dilden dile dolaşır. Hakkında hararetli tartışmalar yapılır. Darağacından ne zamana dek kaçabileceği konusunda pek çok bahis oynanmıştır.
Christoper'ın özgürlüğüne kavuşabilmesi için yapması gereken kocalarının ölümünden sorumlu tutulan Maria ile yakınlaşıp bunu kanıtlamaktır.
Maria ise üvey babasının verdiği yeni bir görev ile Christoper'a yakınlaşır.
İkili birbirine bir amaç ile yaklaşır ama karşı koyamadıkları bir çekim vardır. Birbirlerine duydukları ilgi amaçlarına ulaşmalarına engel olabilecek mi bunu okurken güzel bir şekilde görebiliyoruz.

İkiliyi çok sevdim. Okurken hiç sıkılmadım keşke daha uzun bir kitap olsaydı bu kadar kısa olmasaydı. Bu ikili daha fazla okunurdu. Ayrıca sonu bir sonra ki kitap için meraklanmamı sağladı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »