Tutku Oyunları (Georgian #2)

7 puan

Seriye 2.den başladım ama hiçbir eksiklik hissetmedim. St. John ilk kitapta görülüyor sanırım onun dışında bir şey kaçırdığımı düşünmüyorum ya da umuyorum diyelim J
Sylvia Day ‘i Crossfire serisi ile tanımıştım ve o seride günümüzde geçmekteydi. Daha sonra historical yazdığını duyup günaha davet ve yatağımdaki yabancı kitaplarını almıştım. Ama bu iki kitapta beni hiç tatmin etmedi. Hatta Yatağımdaki Yabancı adlı kitabı yarım bıraktım ve yazarın sadece Crossfire serisine devam edeceğime dair bir karar aldım. Peki, bugünlerde ne oldu da bu kitaba başladım? Doğruyu söylemek gerekirse bende ne olduğunu bilmiyorum J Ne okusam diye düşünürken bu kitap gözüme ilişti ve başlayayım dedim. Beklentisiz ve büyük bir önyargıyla başladığımı itiraf edeyim. Bu yüzdendir ki beğendim. Yani beğendim ama çok eksiklikler vardı belki fazlalıkları desem daha yerinde olur.
Maria ve St. John (Christopher) çok fazla entrika ve gizliliğin içindeydi. İlişkileri sanki biraz yüzeysel kalmıştı ve olaylar çok fazla ve karışık olduğu için onlara odaklanmam biraz zor oldu. Ve sanırım bu yüzden çok etkilenemedim bu ikiliden. Yine de Maria cüretkarlığı, güzelliği ve soğuk görünmeye çalışıp o kadar kirliliğin içinde yıkılmayan bir olarak iyi bir karakterdi. Christopher ise hikâyesiyle maalesef ilgi çekiciliğini biraz yitirdi. Çünkü ortada elle tutulur bunları yapmasına neden olacak iyi ve sağlam gerekçeler yoktu. Geçmişi ise Maria’nın yanında sönük kaldı. Onun dışında güçlü olup olmadığına karar vermekte zor. Her işi adamları yaptı sağ olsunlar. Yine de Maria ile bir şekilde beraber olmalarını istedim. Belki St John sarışın olduğu için ben hep negatif elektrik almışımdır :)
Olaylar ise gerçekten çok fazla ve çok karışıktı. Her sayfa da birisi diğerinin kuyusunu kazıyor ve hepsi birbirine bağlı. İşin zor kısmı da bu olayları birleştirmekti. Aslında Maria’nın tek sorunu kardeşi Amelia’yı bulmak ama yazar bunu böyle anlatsaydı kitap fazla basit kalırdı. Ama böylede sanki ÇFB (çok fazla bilgi) oldu. Diğer kitaba da başlıyorum hemen çünkü Colin ve Amelia beni çok meraklandıran bir çift oldular.
Genel olarak ortalama bir kitaptı.

http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/03/yorum-sylvia-day-tutku-oyunlar-georgian.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »