Tutku Mevsimi (Notorious, #2)

9 puan

Normalde kitabı biraz yavaş okumaya çalışacaktım ama dayanamadım yarısını okumuştum zaten kalan kısımları da birkaç saate okudum.
Karakterlerimiz bayağı olaylı bir karşılaşma sonrası ki bu karşılaşma kadın kahramanımız Aurora’nın erkek kahramanımız Nicholas Sabine’i dövülürken görüp olaya müdahale etmesini içeriyor, Aurora gördüğü adamı aklından bir türlü çıkaramaz ve olaylar sonucunda çok zengin olan Nicolas’tan bir evlilik teklifi alır. Nicholas çok yakında idam edilecektir ve kız kardeşi için bir hamiye ihtiyaç duymaktadır bunun karşılığında kendisi ise bir dul olarak hem zengin hem de özgür olacaktır. Aurora teklifi hem Nicholas’ın çaresiz durumu hem de kendi babasının onu zorla bir başkasıyla nişanlandırması dolayısıyla kabul eder. Tutkulu bir gece sonrasında Nicholas idam edilir, Aurora ise yanına kocasının kız kardeşi Raven’ı alarak İngiltere’ye doğru Karayip adalarından kalbi yaralı bir şekilde yola çıkar.
Tabi tahmin edebileceğiniz üzere Nicholas idamdan son anda kaçarak gizlenir. Tutku Mevsimi Notorious serisinin ikinci kitabı. Ben 3. Kitabı bu kitaptan önce okumuştum keşke bekleseydim zira oradaki karakter erkek karakterimizin kuzeni aşık hallerine bu kitaptan sonra tanık olup kötü kadın kahkahası atmak isterdim. Ben okuduklarımdan oldukça tatmin oldum ve inanır mısınız ki Nicholas da bir kusur bulamıyorum. Benim için asıl çıldırtıcı olan Aurora’ydı. Anladık kalbini kaptırmak istemiyorsun aşırı duygulardan korkuyorsunda insan bu kadar süründürülmez ki canım hele Nicholas’cığımı. Ayrıca Ahlaksız Teklif yani ilk kitaptaki çiftimizi burada kısa süreliğine görmüş olduk dilerim 4. Ve 5. Kitapta da yer alıyorlardır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »