Tut Elimi (Breathing #1)

10 puan

Kendimde suanda kizmakla mesgulum nasil olurdu okumak icin bukadar cokkkk !! Bekletirim ben bu kitabi nasil nasil !!!
Tuylerimi diken diken edecek beni ağlatacak ve ağlatan oladar çok sahne vardiki !!!
Kitabi elime aldim ve bittirmeden birakmayi reddettim !!! Cunki Hikayenin icine okadar cok adaptasyon oluyosunuz ki her kelimeyi her duyguyu icinizde yasiyorsunuz ve kitab elinize muhurleniyor !!!
Emma, Sara, Evan ...
Emma asil kizimiz Evan ise erkek arkadasi ve Sara en yakin arkadasi.
Tabi unutmadan kitap boyunca Ciddi anlamda oldurmek istedigim iki karakter daha varki Emmanin Yengesi Carol ile amcasi George...
Emmanin babasi trafik kazasi gecirdigi icin anneside bunu kaldiramayip alkolik oldugu icin emma amcasiyla yasamaya baslamistir. Carol her firsatta emmaya hakaretler etmekte ve fiziksel şiddet uygulamaktadir. Emma bunlardan kacmanin tek yolu universteye gitmek oldugunu bildigi icin derslerine dort eller sarilir ve kendini en yakin arkadasina dahi neler yasadigini tam olarak anlatamaz.
Konu kisaca boyle ... Kitap boyunca Emmanin cektigi. Zorluklar ve sıkkıntilar cidden ic burkucu hatta şok ediciydi. Daha once bir kitapda bir karakterden ancak bukadar nefret edebilirim demistim fakat cok fena halde yanilmisim. Ama benim icin asil supriz ilgisiz hic birseyi tam olarak gormeyen Amcasindan geldi ve ve tam olarak ne oldugunu ogrenemeden kitap bitti !!!
Parodiiiiiii kulaklarin cinlasin bu yapilirmi kitap boyle birakilirmi demiycem cunki hemen 2.kitaba baslamis bulunmaktayim ...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »