Thanatos - Mahşerin Dört Atlısı #3

8 puan

Seri kesinlikle karakter ve olaylar bakımından çok zengin. Şimdi Demonica serisi var bu seriden önce. Oradaki karakterleri ise sık sık bu kitapta gördük. Aegis, yeraltı hastanesi vs. Onlardan önce bu seri çıkınca biraz anlam kargaşası yaşadım.
Kitap çevirisinde birkaç hata gözüme çarptı. Bir de karakterlerin anlatımlarına geçerken yıldızla ayrılsaymış iyi olurmuş. Birkaç sayfayı yeniden okumak zorunda kaldım bu tabi olay örgüsüyle alakalı değil.
Fiyatı uygun olan çok güzel bir seri.
Hepimizin bildiği gibi 2. kitapta gayet tuzağa düşürülmüştü bu adamımız. Regan her ne kadar pişman olsa da Aegis bildiği tek aile ve onu kaybetmemek için bunu yapmayı tercih ediyor.
Kitapta kıyamet son hızla gerçekleşmeye doğru ilerliyor. İhanetler had safhada. Biraz spoiler olacak ama nihayet Aegis'in tam anlamıyla kendini belli etmesine sevindim. Kyrian, Regan ve diğerlerinin daha düzgün bir Aegis versiyonu kurmalarının zamanı gelmişti.
Bir de bayağı bir kişi öldü bu kitapta. Özellikle cehennem köpekleri. Valla en çok onlara üzüldüm.
Aşk olsun, savaş olsun, gizem olsun bence temposu hiç düşmeyen bir kitaptı. Güzel bir seri. Türünden hoşlananlar kesinlikle okumalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »