Tatlı Yalan (The Maddox Brothers, #2)

9 puan

Klasik bir Maddox erkeği olan Thomas ve inatçı, sadece işiyle evli, aşkı bilmeyen Lindy ‘nin(Liis) kaçıp kovalayan hikâyesi. Ben çok beğendim. Her Maddox kardeş, birbirini tekrarlamayan kendine özgü davranışlarıyla kendini okutuyordu. Travis ve Trenton uçuk tiplerdi ama Thomas, diğerlerine göre sorumluluk sahibi, küçükken bile büyük olmaya mecbur kalmış, kardeşleri ve babası için en iyisini düşünen bir FBI Ajanı. Ve Kalbi kırılmış. Biliyorsunuz diğer kitabın sonundaki bombayı. Arka kapakta İlk aşkının Lindy olmadığını iddia eden bir tanıtım okuyorsunuz ama bana göre Lindy her açıdan Thomas için bir ilkti. Sinir bozucu davranışları olmadı değil tabi Lindy de ona eş değerdi. Sürekli kendini geri çekmesi biraz sinirlendirdi beni ama sonra hak veriyorsunuz. Sonuçta 3.bir kadının varlığını hissediyor. Diğer kitaplarından farkı; işleri yüzünden gelişen olaylar ve karakterlerin aralarındaki ilişkiydi. Normalde Trenton ve Travis kızların peşinden epey koşmuştu ama Thomas azcık olan katı tutumunu korudu ve bu çok hoştu.
Jamie ve Maddox kardeşleri bilirsiniz eğer serinin diğer kitaplarını sevdiyseniz bunu da çok seveceğinize eminim.

Ayraca da bayıldıııııım.



“Aşk, tahminler ya da davranışsal belirtilerle ilgili değildir. Sadece olur ve senin, onun üstünde bir kontrolün yoktur.”



“Emirlere itaatsizlik etmek gibi bir alışkanlığın mı var Ajan Lindy? Bu yüzden mi seni buraya gönderdiler? Emrim altında olman için mi?”
“Beni isteyen sendin hatırladın mı?”
Yüz ifadesini hala çözememiştim ve bu beni deli ediyordu.
“Ben seni istemedim,” dedi. “Ben elimizdeki en iyi yabancı dil uzmanını istedim.”
“O, ben oluyorum efendim.”

8 yıl, 8 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

O.o çok iyi yaptın çünkü hatlar fena karışmış teşekkürler :))

8 yıl, 8 ay     
2 kişiden 2 kişi beğenmiş.

birinci kitaptaki kardes Travis idi. anlatılan 2. kardeş Trenton. Bu kitaptaki de Thomas. T.J kızların (cami ve ev arkadaşı) ondan bahsederken Thomas'ın Thomas olduğu anlaşılmasın diye ona taktıkları kısaltmaydı. (niye bu kadar taktım anlamadım ama, düzelteyim dedim:))

8 yıl, 8 ay     
« geri ileri »