Tatlı Kaçamak (Bakery Sisters, #2)

9 puan

Nicole Keyes üç yaşındayken ikizi Claire ile tanıdıklarının evine gitmiştir. Claire ilk kez gördüğü piyanoyu çalmış ve hayatları değişmeye başlamıştır. Altı yaşındayken kardeşi eğitim için büyükannesi ile evden ayrılmıştır. Claire'nin takvimi yoğun olduğundan on iki yaşındayken dayanamayan büyükannesi yerine hevesli olan annesi gitmiştir. Pastane ve kardeşi ile ilgilenmek Nicole'ye kalmıştır. On altı yaşındayken anneleri Claire ile oldukları araba kazasında ölmüştür. Tüm sorumluluk tamamen Nicole'ye kalmıştır. Küçük yaşından beri aile pastanelerini işletir. Aksi, genelde fazla tepki veren, bir durumun nadiren parlak yanını gören biridir. Aptal yerine konmak en çok kızdığı şeydir. Yine böyle bir duruma düşmemek için pastaneden aldıklarının parasını vermeden giden liseli bir çocuğu durdurup polise haber vermek üzere olduğu sırada yakışıklı, kendisini etkileyen Hawk gelir. Hawk lisenin Amerikan futbolu koçudur ve yıldız oyun kurucusu Raoul'u kurtarmaya gelmiştir.

Hawk'ın lisedeki kız arkadaşı hamile kalınca evlenmişlerdir. Burslu olarak üniversiteye gitmiştir. Maddi zorluklar çektikten sonra NFL'e girip büyük paralar kazanmıştır. Sekiz yıl boyunca profesyonel olarak oynamış karısı kanser olunca kariyerinin zirvesinde emekli olmuştur. Karısı ölünce kızına bakan bekar bir baba olmuş lise koçluğu işine başlamıştır.

Nicole kız kardeşine her şeyi vermiş, fedakarlıkta bulunmuş, onu sevmiştir ama kardeşini kocası ile yatakta yakalamıştır. Bu yüzden boşanma aşamasındadır. Hep bir aile, sevecek birini, kendisini her şeyiyle sevecek birini istemiştir. Erkeklerden vazgeçmiştir. Fakat karşısına çıktığı ilk anda flört eden Hawk işleri değiştirir.
Hawk Nicole'nin insanların kendisini sert düşünmesini istemesine rağmen içinin krema gibi olduğunu düşünür. Nicole'yi düşünmeden duramaz. Kendisinden hoşlanması için her fırsatta ilgisini gösterir. Nicole ise ilişkiyi bir şartla kabul eder. Hawk ona insanların içinde hayranlık duyan erkek arkadaşı gibi davranacak, birkaç hafta içinde onu terk edecektir. Böylece aldatıp tekrar barışmak isteyen eski kocasına ve acıyan insanlara iyi olduğunu kanıtlayacaktır. Bu sayede ikilinin ilişkisi başlamış olur. Yaşadıkları küçük ailevi problemlerden sonra gerçek duygularını fark etmeleri fazla uzun sürmez.

İlk kitaba göre daha iyiydi. Nicole'nin Raoul ile ilgilenmesi aynı şekilde onunda Nicole ile ilgilenmesi hatta Hawk'ı bile karşısına alması çok hoştu. Akıcı, yormayan, yine yazarın bebek, çocuk sevgisini gösterdiği tarzı olan bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »