Tarot Falım

8 puan

https://birumuthayal.blogspot.com/2018/07/busra-kopru-tarot-falm.html#more

“Tarot Falım” kitabını ilk wattpad de okudum. Okurken de çok eğlendim. Bukle, tam anlamıyla sizden bizden biri kendimle fazlasıyla özdeşleştirdim.
İşsiz güçsüz ve aşksız bir Bukle Erbağ; ummadık bir anda tesadüfler silsilelerinin meydana çıkardığı bir karşılaşma sonucu hayallerindeki işe sonunda kavuşuyor (keşke bana da vursa öyle bir talih kuşu). Bukle’yi okurken çok eğlendiğim ve güldüğüm doğrudur. Kitaptaki her bir karakteri Okan & Öykü çifti, Giray ve Gözde ( çift demiyorum kesinlikle) yi de çok sevdim Bukle kadar olmasa da. Ama Gözde’ye de ayrı bir hayran oldum Bukle ile konuşması ve yasak duyguların önünü açması Gözde’nin aslında soğuk duruşunun altında bambaşka biri olduğunu gösterdi bana.
Evet, temmuz ayını da kapatıyoruz böylece aslında kitabı okuyalı neredeyse iki hafta olsa da yorum ancak yapabildim.

------------------------


Kendimi kaptırdığımı fark ederek başıma sertçe vuruyorum. Hayır, anlamıyorum. Her insanın içinde bu kadar çok benlik mevcut mudur?
“İyi misiniz?”
Bir kez daha soruyor. İyi değilim desem ne yapacak, niye sorup duruyor?
“Değilim,” diyerek omuz silkiyorum.
“Hasta mısınız?”
“Hayır.”
“Aç mısınız?”
Sesinin iyice kibarlaşması dudaklarımı ısırmama sebep oluyor. O gün nasıl davrandıysam, sanki aynı şeyleri yaşamaktan gerçekten korkuyor. “Hayır,” diyerek rahatlatmaya çalışıyorum adamı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »