Sözde Nişanlı

7 puan

Psyche Hill annesi ve babasını kaybetmiş ve kız kardeşi ile kalmıştır. Babasından kalan mirasda amcası ve kuzeninin gözü vardır. Bu yüzden kuzeni kendisi ile evlenmesi için baskı yapar. Mirasını alabilmesi için evlenmesi gerekmektedir. Ama kuzeni ile kesinlikle evlenmek istemez. Nişanlanırsa mirasının yarısını alabileceğinden bir plan yapar. Bir aktör tutar ve nişanlandığını duyurur.

Gabriel Sinclair bir kumarbazdır. Kumarda arazisini kaybeden adamın peşine taktığı haydut çetesinden kaçarken yanında duran ve Tarrington Markisi'ni arayan aracı kaçmak için fırsat olarak görür ve biner. Gittiği malikanede aile ile tanıştırılacak nişanlı olarak bulur kendini.
Gençliğinde evli bir kadınla yaşadığı ilişkiden sonra çıkan skandal babası tarafından evinden uzaklaştırılmasına neden olmuştur.
Kumarda kazandığı arazi servetini yeniden oluşturması için uygun bir mülktür. Babasına ailesine inandıkları gibi işe yaramaz olmadığını kanıtlamak için bir yol olduğunu düşünür. Toplumda ki yerini geri almaya kararlıdır. Bu yüzden peşindekileri atlatabilmek için bu sahte nişanlı rolüne bürünür.İşler düşündüğü gibi olmaz ikili ummadıkları bir etkileşimin içinde bulur kendilerini.

Peşlerinde olan adam ile uğraşırken bir yandan oyunlarına devam eder bir yandan da ortaya çıkan hisler ile uğraşırlar.
İkiliyi sevdim. Küçük kardeşe bayıldım. Gabriel'in geçmişinde ki olayları halledememesi durumu hoşuma gitmedi ama kitap güzeldi. Güzel başladı farklı bir konu değil çok güzel bir kitapta değil ama sıkılmadan okudum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »