Sonunu Bile Bile (Last Man Standing, #1)

6 puan

Dört arkadaş en sevdikleri özel kulüple toplanmıştır. Evlenen arkadaşlarını kınayarak kadeh kaldırırlar. Kadehlerini aşk için kaldırsalar da düşünceleri oldukça farklıdır. Evliliğin kaçınılmaz olarak yerine getirecekleri bir görev olduğunu bilirler. Warton daha önce evlenmiş aşk onun için yolunda gitmemiştir. Nigel Cavendish zamanının çoğunu farklı kadınlarla geçirir, henüz tüm ilgisini tek bir kadın üzerinde yoğunlaştırmaya hazır değildir. Oliver Leighton aşka ya da evliliğe karşı değildir fakat hemen evlenmek gibi bir niyeti de yoktur. Aralarına yeni katılan Amerikalı arkadaşları Daniel Sinclair içinde durum farklı değildir.Fakat dört arkadaş aralarında en son kim evlenecek diye iddiaya girer. Evlilik bağından kaçmayı başaran girdikleri iddia da kazanan en son evlenen olacaktır. Karşılığında ise dört şilin kazanacaktır. Paranın bir önemi zaten yoktur sembolik olarak konulmuştur. En son sözleşmeye en iyisinden bir şişe konyakta eklerler.Sona kalan bununla gereken kutlamayı yapacaktır. Arkadaşları en son evlenecek kişinin Warton Vikontu Gideon Pearsall olacağını düşünür. Hepsi günün birinde evlenmek zorunda kalacaktı ama Gideon aşka inanmayıp hep alay ettiğinden sona kalacağını düşünürler. Gideon'da gurubun en çapkını olduğundan evlenmeyeceğinden oldukça emindir.

Leydi Chester zengin bir duldur. Judith genç yaşta evlenmiş ve genç yaşta dul kalmıştır.Kocasının intiharından kendisini sorumlu tutmuş acılar çekmiştir. Özgürlüğüne düşkün olduğu için ilişkileri kısa süren,skandalları eksik olmayan biridir. Evlenmeyi ise kesinlikle istemez.
İkili bir davette karşılaşırlar ikisi de evlenmeyi kesinlikle istemediğinden yakınlaşmalarını önce geçici bir ilişki olarak görseler de daha sonra tabi ki öyle olmaz. Birde Judith'i istemeyen Gideon'un genç bir kız ile evlenip varisi olmasını isteyen halası vardır. Her şeye rağmen ikili istemeyip,kaçtıkları evliliği ister hale gelir.

Büyük bir beklenti ile kitabı okumaya başladım ama beklediğim gibi bir kitap değildi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »