Sonuna Kadar

8 puan

http://illekitap.blogspot.com.tr/2016/06/jennifer-probst-sonsuza-kadar.html

Jennifer Probst kalemini sevdiğim yazarlardan biri. Ülkemizde yayınlanan bütün kitaplarını okumuş sadece Sonuna Kadar kitabı kalmıştı ve haftasonumu bu kitabı okuyarak güzelleştireyim diye düşünerek başladım kitaba :D

Vee yazar yine beklentilerimi karşıladı, beni yanılmadı!

Gereksiz entrikalardan, kıskançlık krizlerinden uzak, gereksiz küslükler ve ayrılıklarla kitabı veya kurguyu uzatma amacı güdülmeden, eğlenceli, arkadaşlık ve aile ilişkilerine değinilerek kurgulanmış güzel, kalbi sıcacık yapacak bir aşk hikayesi daha Jennifer Probst'tan.

azarın kitaplarında özellikle çok sevdiğim bir şey var o da hep aile ilişkilerine değiniyor olması. Aile bağlarına o kadar önem veriyor ki yazar kaleminde, kurgularında bunu karakterlerin aileleriyle olan ilişkilerine yansıtarak belli ediyor.

Bu kitapta da Gavin'in ailesiyle olan ilişkisine değinerek aile bağlarını ön plana çıkarmış.

Kitabın kısaca konusuna değinmek gerekirse, Gavin başarılı bir iş adamı olarak çalıştığı şirketten izin alarak iflasın eşiğine gelmiş olan aile restoranını kurtarmayı amaçlayarak evine geri dönmüştür. Restoranı ayakta tutma çabası ile uğraşırken bir gün restorana gelen üç yıl önce kariyerinin peşinde koşarak terk ettiği kız arkadaşı Miranda'yı görür. Aralarındaki çekim ve duygular hala olduğu yerde dururken tekrardan bir araya gelebilecekler mi merak konusu... tabi bunun içerisine bir debir gazetede yemek eleştirenliği yapan Miranda, Gavin'in restoranını yerin dibine sokarsa... işler daha da karışır. Ki bu kadın asla aynı restoran hakkında ikinci bir eleştiri yazmamışsa işler daha da karışır...

Restoranı kurtarma çabasında olan Gavin, üç yıl önce terk ettiği ve sevdiği kadının kalbini kazanabilecek mi? Peki Miranda tekrardan Gavin'e güvenecek mi?

Diğer kitaplarındaki mizahi anlatım yerine bu kitapta yazar biraz kalp kırıklığı, aşka güvensizliğini işlemiş kalemine ve açıkçası çok da güzel yapmış.

Yazarın kalemini seviyorum, olayları kurgulayışını da seviyorum. Sırf kitap uzun olsun diye gereksiz şeylere girmemesini de seviyorum. Dolayısıyla bu yazarı tavsiye ederim ki bu kitabı da tavsiye ederim :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »