Sonsuz Sevgilerimle (Bridgerton, #5)

8 puan

Sör Phillip Crane baronet ve yedi yaşında ikiz çocukları vardır. Bunalımda ki sekiz yıllık eşi ise gölde intihara kalkışır. Phillip onu kurtarır fakat ateşlenir ve üç gün sonra ölür. Çocuklarının onları anlayan,nasıl gerçek bir ebeveyn olunacağını bilen birine ihtiyaçları vardır. Bu yüzden onlara bir anne bulmaya karar verir. İhtiyacı olan eşin nasıl göründüğü umurunda değildir. Hiçbir şeyi umurunda değildir sadece mutlu olup çocukları sevmesi yeterlidir. Tam bunları düşünürken karısının hiç tanımadığı kuzeni Eloise Bridgerton'dan başsağlığı mektubu gelir. Oda cevap yazar ve aralarında bir yıl süren bir mektuplaşma başlar. Sonunda da onu evinde ziyarete gelmesi için davet eder. Birbirlerine uyduklarına karar verirlerse de eşi olmasını ister.

Eloise senelerdir aldığı evllilik tekliflerini reddetmiştir. Yirmi sekiz yaşına gelmiştir ve evde kalmış ilan edilmesine rağmen şimdiye kadar bu durumu önemsememiştir. Fakat son zamanlarda o kadarda mutlu değildir. Ömrünü evde kalmış bir kadın olarak geçireceğini hiç düşünmemiştir. Bu durumda olsa da abisi Colin ile evlenen en yakın arkadaşı Penelope'nin de kendisi ile aynı durumda olacağını düşünmüştür. Şimdi artık kalabalık ve sevgi dolu ailesinin içinde yalnızdır. Bu yüzden bir süre sonra teklif ilgi çekici görünür. Kendi kaderine yön vermesi gerektiğine karar verir ve bir not bırakıp hiç tanımadığı bir adamın evine gitmek için kaçar.

Phillip Eloise'i karşısında görünce çok şaşırır. Evde kalmış,çaresiz bir kadın beklerken genç,güzel,akıllı,öz güvenli bir kadın ile karşılaşır. Onun kalması için elinden geleni yapmaya karar verir. Eloise ise önce hata yaptığını düşünür. Phillip çocukları olduğundan hiç bahsetmemiştir. Üstelik çok iyi bir babada değildir. Birde çocukları gelir gelmez gitmesini ister ve aralarında bir mücadele başlar.Tam her şey yoluna girmeye başladığında ise dört Bridgerton erkeği eve dalar ve abisi Anthony hemen evlenmelerini ister. Phillip'in ise evlenmek istememe gibi bir şansı hiç yoktur. Neyse ki mektupla başlayan ilişkileri yine öyle mutlu ve aşık bir şekilde biter.

Bu aileye bayılıyorum. Hemen hemen hepsinden haber aldık kitap sayesinde. Daphne'nin dört çocuğu,Benedict'in üç oğlu var ve Colin evleneli daha birkaç hafta olmuş. Dört erkeği gördük ve beni en sevindiren favori çiftim Sophie ve Benedict'i daha fazla görmek. Diğer kitaplarda olanın aksine bu kitapta bölüm başlarında Eloise'nin yazdığı mektuplar var. Yine aileye bayıldığım bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »