Sonsuz Karanlık (Gece Avcısı Dünyası, #2)

10 puan

Kira on dokuz yaşında evlenmiştir. Eşi aşırı sahiplenici biri olduğundan Kira bir bir arkadaşlarını kaybetmiştir. Hatta Kira'ı dövmeye başlamıştır. Uyuşturucu satmaya başlayınca da Kira onu tutuklatmış, ilk yılında da öldürülmüştür. Polis Akademisine gitmesine rağmen hiçbir polis birimi onu işe almamıştır. Eşi yüzünden adı karalanmıştır. Bu yüzden oda özel dedektiflik yapmaya başlamıştır. İşten eve dönerken bir depoda sesler duyar ve yardıma gider. Böylece Mencheres ile tanışmış olur.
Mencheres kendisini öldürmeye çalışırken Kira kurtarmaya gelince Kira hayatının bir parçası olmaya başlar.
Düşmanı olan Radjedef Kira’yı vampire dönüştürmesi için zorlayınca ikili yeni bir maceraya atılır.

Radjedef Mencheres'den binlerce yıldır nefret eder. Mencheres geleceği görme yeteneğini kaybettiği için Radjedef'in onu yenmek için artık bir şansı vardı. Radjedef kanun gardiyanıdır. Kanunları kendi amaçlarına uyacak şekilde eğip bükmekte ustadır. Kanun gardiyanı vampirler arasında en yüksek yasama organıdır. Onu öldürmek bütün vampirlerin ona karşı birlik olmasıyla sonuçlanır.
Radjedef Mencheres'in gücünü ister. Kabil ırklarının atasıdır. Tanrı Habil'i öldürdüğü için onu cezalandırmak adına ebediyen dünyada dolaşmaya mahkum etmiş Kabil'i işaretlemiştir. Kabil bu şekilde ilk vampir olmuştur. Kendi ırkını yaratmış gücünün bir kısmını çocuklarından birine vermiştir. Daha sonra bu güç Mencheres'e ulaşmıştır. Mencheres'te soyunu Bones ile birleştirdiğinden gücünü ona vermişti. Radje'de Mencheres'in içinde kalan bütün gücü kendisine aktarmasını ister. Kabil'in mirasını ele geçireceğinden ancak böyle emin olabilirdi.
İkili Radjedef ile mücadele ederken bir yandan da yakınlaşmaya başlar.
Kitap çok güzeldi çok sevdim hemen bitti.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »