Son Yıldız (The Fifth Wave, #3)

6 puan

Büyük beklenti içinde olduğum içindi sanırım bu kadar hayal kırıklığı yaşamam -_-

Yazar ilk kitapta kucağımıza müthiş bir hikaye, aksiyonu bol bir kitap bıraktı. Ardından ikinci kitap ile tempo azaldı. Bunda ise tempo yavaşlığını falan da geçtim kendi içinde bol bol tekrarlara da düştü.

Evan, hileci, zombi falan neyse de ben tam bir Cassie hayranıydım. Onun bölümlerini okumayı dört gözle bekliyordum. Çünkü öyle samimiydi ki sanki karşılıklı oturup konuşuyormuşsunuz gibi hissettiriyordu. Yazık ettin güzelim karaktere!!

Fedakarlık bu tarz kitapların evet, olmazsa olmazıdır belki ama çok yanlış kişiye bunu yaptırttı yazar bence :(

----

"Adil olup olmamasını takmıyorum. Mesele adelet değil. Mesele ihtimaller. Bir de risk. Mesela küçük kardeşimin bir sonraki Noel'i görebilmesi. Bunu benim için yapabilecek biri olsa şahane olurdu, Parish ama yok. İş bana kaldı. Çünkü ben hala oradayım, Ben, otobandaki o arabanın altındayım, oradan hiç çıkmadım ve ayağa kalkmadım. Canavarın gelip beni almasını bekliyorum hala. Ve şimdi hiçliğe doğru kaçarsam, o canavar beni bulacak. Sam'i bulacak. Evan Walker'ın bir uzaylı, bir insan ya da uzaylı insan kırması bir ucube olması umrumda değil. Ne senin ne de Hileci'nin ve özellikle de benim yükümü umursuyorum. Dünya çok uzun zamandan beri var ve bu yedi milyar kere milyar atomun varoluşundan bile önce buradaydı, o atomlar etrafa dağıldıktan sonra da var olmaya devam edecek."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »