Son Yıldız (The Fifth Wave, #3)

9 puan

Kısaca, bayılınacak tatlı detayları olan dünyanın sonunun (?) uzaylılarla geldiği müthiş bir seri ama kitaplar çok uzun ve farklı karakterlerden farklı bakış açıları devam etmeyi zorlaştırıyor. Önüne gelen herkese tavsiye edilebilir :') Aşağıda da fangirl zırvaları var biraz işte :)


Evrendeki tüm yıldızlar bu kitaba (...), tarzı yorumlarla mutlaka karşılaşmışsınızdır. Favorilerime giren kitap sayısı -bu durum için- azınmasayacak sayıda da olsa ben hiç öyle bir noktaya gelmedim ta ki bu kitaba kadar. Gerçi yazar bir Cassiopeia koymuş seriye, başka yıldıza gerek mi var efendim?
Evet, şimdiye kadar okuduğum en iyi serilerden. Kitaplığın önünden geçerken kitapların sırtını okşamalık, öyle bir anlık hatıralarda kaybolup gitmelik falan neyse uzatmayayım. Bana üç kitabı aynı anda okumak nasip olmadı. Zaten nasip olsa da bunu başarmak bir meziyet sayılmalı bence. Küçük puntolar, hatırı sayılır kalınlık ve alışmanız gereken bakış açılarıyla okumak zorunda kalacağınız bir dolu karakter ki bir tanesine gıcık olmayacak kişi sayısı da bayağı azdır - hem de ana karakterlerimizden: Hileci.
Cassie benim şimdiye kadar aradığım arkadaş, Evan da bir ayrı unutulmaz kişilik ve bunlar bir de çift *-*


*Spoiler Tehlikesi*
“Sonsuza dek mutlu” zaten beklediğim bir şey değildi yine de bu hazırlık içimin dışıma çıkmasına engel olamadı, o sonu ölsem unutamam. Mutlaka sabırla okuyun.


*Unutmadan çeviri için Uğur Emre Yürük'ü tebrik ederim, çevirmenin hedef dile hakim olmasının esere verdiği tat bir başka.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »