Siyah Damar

5 puan

Tarryn, Aspendos Yayınlarının en sevilen üç yazarından biridir. Okuyanlar kendisinden çok memnundur. Bana da okumamı söyleyen birçok kişi vardı. Ben de seri olan kitapları yerine bundan başlamak istedim, beni daha çok cezbetmişti, üstelik tek kitaptı.

Öncelikle yazarın gerçekçi anlatımını sevdim. Ki zaten ben kitaplarda mutlaka gerçekçi bir bakış açısı yakalamak isterim.

Gelelim neden 5 verdim. Ben empati yapmayı seven biriyimdir ama Senna için herhangi bir empati kuramadım maalesef. Bana biraz itici geldi Senna.

Ama Isaac'a bayıldım. Karakter ne istediğini bilen ve genel anlamda iyiliksever biriydi. Ama yazar Müziksever Isaac'ı göstermeyi başaramamış. Orayı hangi kısımda gösterdi hiçbir fikrim yok. Ben hep Doktor Isaac'i gördüm kitap boyunca.

Yukarıda da belirttiğim gibi yazarın gerçekçiliği ele alması güzel ama kalemini beğenmedim. Giysimi giydim. Yemeğimi yedim gibi anlatmasan daha iyi olur eylemlerini sıklıkla kullanması ve kısa cümleleri sıklıkla kullanması hoşuma gitmedi.

Bu kitabın aşk kitabı olmadığını biliyordum. Kitap psikolojik gerilim kitabıydı ben de bu türde çok az okuduğum için alışık olduğum bir tarz değildi.

Yine de yazara bir şans daha vereceğim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »