Sırlar Aşka Engel Mi? (Writers, #3)

10 puan

Yazar kızlardan Maddie'de sıra.
Maddie bir yazardır. Seri katillerle ilgili yaşanmış cinayetler yazar. Beş yaşındayken annesi öldürülünce annesinin kedilerine bile kendisinden daha çok değer veren teyzesiyle yaşamaya başlamıştır. Teyzesi ölmeden önce annesinin günlüklerini kendisine vermiştir. Günlükleri okuduktan sonra yeni bir kitap yazmaya karar verir. Annesi ilişki yaşadığı evli bir adamın karısı tarafından öldürülmüştür. Kadın kocasını ve kendisini de öldürmüştür. Maddie işte bu hikayeyi yazmak için yıllar sonra kasabaya geri döner .
İlk gittiği yerde annesinin barmen olarak çalıştığı öldürüldüğü bardır. Barın şimdi ki sahibi ise babasının yerine geçen Mick'tir.

Mick çok ama çok yakışıklıdır. Kalpleri durduracak türden bir yakışıklılığı vardır. Annesi kendisini ve kocasını vurduktan sonra Mick ve ablasına büyükannesi bakmıştır. Yıllarca annesi ve babası ile ilgili fısıldaşmalara, iğneli laflara ablası ile göğüs gelmiş çok zor yıllar geçirmişlerdir. Kasaba küçük olduğundan bu olay yıllarca konuşulmuştur. Herkesin umursamadığı unuttuğu tek şey bu skandalın ortasında kalan üç masum çocuktur.

Maddie Mick'in karşına çıkar ama Mick onun gerçek kimliğinden habersizdir. Bildiği tek şey kadının onu mıknatıs gibi yanına çektiğidir. Maddie'den çok etkilenir. Daha sonra onun annesi ve babasıyla ilgili hikayeyi yazmak için geldiğini öğrendiğinde uzak durmaya çalışır. Fakat uzak duramaz. Maddie ise her şeyi bildiğinden Mick ile asla yakınlaşmaması gerektiğinin farkındadır. Çok uğraşır bunun için ama bir sonuç alamaz. Taki Mick onun aslında kim olduğunu öğrenene kadar.

Çocukluklarında yaşadıkları zorluklar, anne babalarının hataları yüzünden yaşadıkları çok üzücüydü. Mick'in tüm hayatı boyunca geçmişinden kaçmak isteyip bunun kavgasını verirken geçmişinin ete kemiğe bürünmüş hali olan bir kadına aşık olması çok çok güzeldi.
Eğer Mick gerçekleri öğrendikten sonra yaşadıkları ayrılık kısa sürseydi bana çok saçma gelirdi ama ilk defa bir kitapta yaşanan ayrılık iyi oldu diyebiliyorum. Biraz durup düşünmek gerekiyordu.
Ama ben bu cinayette daha farklı bir olay bekliyordum. Aslında öyle değilmiş diye herkesi şaşırtan bir olay ama olmadı neyse bu hali de güzeldi. Sevdim ben.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »