Seviyor Sevmiyor

9 puan

Jenna kendi halinde bir ilkokul öğretmenidir. Çocuğu olmasını çok istemiş fakat kocası Gage Marshall hiç istememiştir.Polis olan Gage yaşadığı korkular ve gördüklerinden sonra pisliklerle,tehlikelerle dolu bu dünyaya çocuk getiremeyeceklerini düşünmüş buda aralarında sorunlara sebep olmuş sonunda da boşanmışlardır.
Jenna'nın teyzesi Charlotte çevresinde aşka en çok ihtiyacı olan kişinin yeğeni olduğunu düşünür.İlk kitabın kahramanları Ronnie ve Dylan için işe yarayan büyülü çıkrığı bu kez yeğeni için kullanır ve işe yaramasını bekler.

Jenna boşanmayı aslında hiç istememiş,boşanmasının üzerinden bir buçuk yıl geçmesine rağmen çıktığı hiçbir adam ilgisini çekmemiştir. Sevdiği adam hala eski kocası Gage. Çocuğununda sevdiği adamdan olmasını ister. Arkadaşları da yardımına koşar ve bir plan yaparlar. Gage'i teyzesinin evine yardım için çağırıp,ilaç kattıkları bira sayesinde etkisiz hale getirir ve bebek için kullanır.

Gage de boşanmalarına rağmen Jenna'ı sevmekten vazgeçmemiştir.Ona hep göz kulak olmuş,hiçbir kadın onun yerini tutamamıştır.Onun diğer yarısı olduğunu bilir ve onun için ölebilir. Hatta vücudunda ki dövmeye nereye giderse gitsin onunla olsun diye adını yazdırmıştır. Fakat Jenna bebek için onu kullanınca bu duruma çok sinirlenir. Onun hamile olup olmadığından emin oluncaya kadar yanına taşınır. Eğer hamileyse kendi çocuğunu bırakacak değildir ve bu yüzden öğrenene kadar Jenna'nın gölgesi olur.

Ayrıldıktan sonra bile başkalarıyla birlikte olmayan,birbirini hala seven ikilinin ikinci bir şans ile sorunlarını çözdükleri hem eğlenceli hem duygusal bir kitap.Örgü grubu kızlarını okumak keyifli. İlk kitap kadar beğenemedim kitabı. Pek bir olay olmadığından olabilir. Genel olarak ikilinin iç dünyasına yoğunlaşmış bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »