SevgilimiBuldum.Com (Dare Me #2)

8 puan

Cat Thomas ilk kitaptan Galen'ın kardeşi Lacey'in ise en yakın arkadaşıdır. Her an maceraya hazır,düşünmeden hareket eden,hayat dolu,özgürlüğüne düşkün,enerjik bir tasarımcıdır.Hayatında ki tüm erkekler için hep kusur bulmuş,ciddi bir ilişki yaşayamamıştır. Boksör abisi son dövüşüne çıkıp rakibini yenmiştir ve bilet gönderdiği arama kurtarma uzmanı en yakın arkadaşı Shane Decker de onu izlemeye gelmiştir. Dünyanın farklı kıyılarında yaşamalarına rağmen iki arkadaş arasında ki bağ hiç kopmamıştır. Cat ile Shane arasında ki bağ ise bambaşkadır. Abisi üniversite için evden ayrılınca onu koruma görevini Shane'e vermiştir. Fakat ikili bir gün yakınlaşır ama Cat'ı koruması gerektiği için Shane onu hiç istemese de reddeder.Bu olaydan sonra Shane onun dengesini sarstığı için onu gördüğü nadir anlarda umursamaz görünüp,uzak durmuştur.İnkar etse de aslında istediği tam tersidir.

Shane işi yüzünden nadiren bir yerde uzun süre kalabilir.Ama artık hayatın kısa olduğunu sevdiklerinden daha fazla uzak kalmaması gerektiğini düşünür. Tayinini aldırıp temelli olarak ailesinin yanına taşınmaya karar verir. Dönüşünde ki en büyük sebep ise Cat'tir. Bunun için harekete geçer.
Arkadaşının maçına son anda geldiği için kalacak yer ayarlayamamıştır. Boş odada bulamayınca Cat'ın odasında ki boş yatağı kabul etmek zorunda kalır.
Shane ile başladığını bitirmek Cat'in ölmeden önce yapılacaklar listesinin üst sıralarında olduğu için buna bir son vermek,onu kafasından atmak ister ve geceyi Shane ile geçirir.Sonrasında ise tamamen uzak durmaya kararlıdır fakat istediği olmaz. Shane geri dönmüştür üstelik onun uzak kalmak gibi bir isteği yoktur. Birde aralarında kaybedince Shane'ın sevgilimibuldum.com sitesine üye olup,randevulara çıkacağı onuda bu olaya Cat'in hazırlayacağı bir iddiaya girerler. Bu olayda ikilinin biraz daha vakit geçirmesine neden olur. Araya kıskançlık,kaçma,inkar etme sonunda aşkı kabul etme süreci girer ve kitap bitiverir.

Cat'i ilk kitapta sevememiştim ve burada da durum farklı olmadı.Beni hep sinir etti. Hiç anlatıldığı gibi bir karakter olmamakla birlikte boş bahaneleri olan,gereksiz takıntılı bir tipti. Shane ise daha sevilesi bir karakter. Cat' dışında gayet iyi bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »