Sensiz Olamam (Kayıp Lordlar Serisi #1)

8 puan

Mariah Clarke, dolunayın tepede olduğu bir vakitte akıntıya kapılmış bir adamı sudan çıkarır ve evine götürür. Gizemli ve bir hayli de yakışıklı bu kişi geçmişine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Mariah, adama adının Adam(bilmeyenler için biz deki Adem’in İngilizce karşılığı) olduğunu ve kendisinin onun karısı olduğunu söyler. Babası yaşadığı evi bir kumarda kazanmıştır ve evin eski sahibi ise kadını onunla evlenmesi için sürekli rahatsız etmektedir. Babasının kısa süre önce öldüğünü haber alması nedeniyle böyle bir şey yapan Mariah, bir yanıyla bu gizemli yabancının bir an önce kim olduğunu hatırlamasını umut etse de, ona aşık olmaktan da kendini alamaz.

Sensiz Olamam, Kayıp Lordlar Dizisi’nin ilk kitabı. Yazar ile de ilk defa tanışıyorum. Serinin ülkemizde çıkan diğer kitaplarına da sahibim bekletmeden onları da okuyacağım bu yüzden. Kullanılan dil beni sıkmadı, kitabın baskısında bazı kelimeler hatalı yazılsa da genel olarak okumamı engelleyen bir sorunla karşılaşmadım.

Hayal kırıklığına uğradığım tek nokta kitabın belirli bir yerinden sonraki olayların fazlaca hızlı anlatılmış olmasıydı. Karakterlerin geçmişlerine ait kişilerin birbirleri ardına ortaya çıkmasını geçtim özellikle bu duruma verilen tepkilerin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum. Okurken ben heyecanlandım karakterler benim kadar heyecanlanmadı diyebilirim.

Serinin diğer kitaplarının kahramanlarından bazıları Randall, Kirkland ve Masterson özellikle Adam geçmişini hatırlarken onların da bulunduğu anılar ile bende bayağı bir merak uyandırdılar. Julia karakterini de sevdim, kendisi Mariah’ın en yakın arkadaşı diyebileceğim biri fakat bağların daha üzerinde durulur bir şekilde anlatılmasını dilerdim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »