Sensiz Asla

4 puan

Kate Bloom yetişkinden çok bir çocuğun özelliklerine sahip bir anne ile büyümüştür. Bu yüzden düzenli, dayanıklı, sorumluluk sahibi biri olmuştur. Ödüllü bir sunucudur. Yaptığı bomba gibi haberlerle kendi alanında zirveye yükselmiştir. İyi bir muhabir olsa da seyirci onun fazla usturuplu, resmi olduğunu düşünür. Duvarlarını yıkıp seyirciye aslında eğlenmeyi bilidğini göstermesi gerekiyordur. Bu yüzden sabah haberlerinden alınıp Kate'le gerçeğe doğru yemek programını yapması istenir. Çıplak bir şef ile yemek yapacaktır ama onun yerine gelen ilk konuğu ise hiç beklemediği Jesse Chapman olur.

Jesse doğduğu günden beri komşusu olmuştur. Aralarında dört yaş vardır ve ilk anıları hep onunla olmuştur. Annesinin beş boşanmasında yanında olan, hayatta kazanabileceğini hissettiren tek kişidir. On dört yaşındayken de onu sevdiğini söylemiştir fakat Jesse onu o şekilde sevmediğini ve üzeceğini söylemiştir. Üniversiteye gitmek için şehirden ayrılmış ve uzun bir süre dönmemiştir. Onu beş sene önce kendisini reddettikten sonra ablası ve onun abisinin düğünlerine iki kadınla geldiğinden beri umursamaz. Tabi kendisine böyle söyler.

Jesse golf efsanesi bir playboydur. Dergilerden, spor programlarına kadar her yeri süsler. Yakışıklılığı ve adı çıkmış golfçülüğüyle tanınırken üç hafta önce her şey değişmiştir. Yaramaz çocuk bir kadının hayatını kurtarıp kahraman olmuştur. Hiçbir kadına bağlanmak istemez. Kate ile aralarında hep bir bağ olmuştur. Kate korktuğunda ya da hayatının yerle bir olacağını sandığı zamanlarda kendisini kahraman olarak gördüğünden hep yatağına sızmıştır. Hep Kate'i korumuştur ama on sekiz yaşına geldiğinde on dört yaşında ki Kate'i fark etmeye başlamıştır. Kate'i inciteceğini bilir. Tek kadınla hayatını geçirecek türde bir erkek değildir. Bu yüzden aralarına mesafe koymuş ve yıllarca ondan uzak durmuştur. Basından kaçmak için şehre dönene kadar. İnsanlar rahat bırakmayacağından otelde kalmak istemez, babasının evinde de evli abisi vardır. Bu yüzden arkadaşları ve aynı zamanda Kate'nin patronu Kate'nin evinin arkasında ki misafir evinde kalmasını önerince kabul eder. Fazla kalmak gibi bir düşüncesi yoktur. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Hayatın karmaşasından sıyrılmaya gider ama on iki yaşında bir oğlu olduğunu öğrenir. Kate ile kaçma kovalama maceralarına baba oğul olayları da eklenir.

Kate harika görünen, golf kupaları gibi kadın koleksiyonu yapan Jesse'nin evinde kalmasını istemez. Mantığı ondan uzak durmasını söylese de mantığını dinlemekten yorulduğu için uzak duramaz ve maceraları başlamış olur.
Aslında güzel bir konu var ama çok sıkıcı bir anlatım vardı. Tek güzel yanı Jesse'nin oğlunun büyümüşte küçülmüş halleri ve kızların yazışması olayı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »