Seninim (The Brand Clan Serisi, #1)

8 puan

Uzun zamandır almayı çok istemiştim ama bir türlü fırsatım olmamıştı. Nihayet okudum... Hem de sadece birkaç saat içinde. Son zamanlarda okuduğum en akıcı kitaptı. Yazarın çok akıcı bir kalemi var bu kesin

Konuya gelince Lena gündüzleri iş kadını olarak bir enstitüde çalışmakta, geceleri ise kardeşiyle kendisine babalık yapmış büyükbabasının bakım masraflarını karşılayabilmek için eskortluk yapmaktadır. Ancak işin içinde cinsel hiçbir hizmet bulunmamakta, Lena sadece davetlerde müşterilerine eşlik edip, davetten sonra yolunu ayırmaktadır. Esprili, güzel ve zeki biri olduğu için de çok talep edilen bir kişidir.

Ve müşterisi olarak tanıdığı Roderick Brand'le gecenin sonunda yakınlaşırlar. Roderick Lena'dan o kadar etkilenmiştir ki onu ikna ederek (nasıl kandırdığını yazmayacağım, spoiler olmasın:) 3 haftayı kendisiyle geçirmesini sağlar ve olaylar gelişir.

Konu güzeldi, yazarın dili de akıcı ve güzeldi, çevirmeni de tebrik etmek istiyorum... +18 bir kitap olduğunu da belirterek, çok beğendiğimi ve tavsiye ettiğimi söyleyebilirim... :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »