Seninim (The Brand Clan Serisi, #1)

10 puan

Maureen Smith / Seninim bitti

Tek şikayetim çabuk bitmesiydi.Çook güzeldi.Tabi ohohoho dediğim yerler olmadı değil.Tutkuyu ve aşkı böylesine güzel işleyen ve akıcı , rahatsız etmeyen bir dille yazan bir yazarla tanışmak çok güzel.

İnceden konuya değineyim . Esas kızımız Lena Morrisson gündüzleri hırsla işini yapan bir iş kadınıdır , geceleri ise Chicago’nun ünlü ve başarılı erkeklerine eskortluk yapmaktadır.Ama tahmin ettiğiniz şeklide değil arkadaşlar

Lena’nın da çalıştığı bu yerdeki kızlar gayet akıllı,genel kültürü yüksek ve eğitimli kızlar , tek yaptıkları önemli davetlerde ve mekanlarda bu adamlar eşlik etmek daha ilerisi yok ,tabi daha önce bu kuralı ihlal edenler olmamış değil.Lena da bunlardan biri aslında , bu işi yapmaya başladığı ilk yıllarda müşterisi Gleen ‘in etkisine kapılıyor ve kuralı çiğniyor çok büyük bir hata yaptığını ise Gleen’in onu beraberliklerinin ertesi günü bırakıp gitmesiyle anlıyor ve bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğine dair kendine söz veriyor.Lena’nın ondan birkaç yaş küçük bir kız kardeşi var Morgan ve onların her zaman baba bildikleri büyükbabaları Cleveland . Kardeşinin Lena’nın geceleri yaptığı bu işten haberi var ama büyükbabasının yok .Çünkü onun böyle bir işi onaylamayacağını biliyor.Lena’nın bu işi yapmasındaki en önemli neden büyükbabasının bakımı rahat bir şekilde sağlamak .Ama dediğim gibi işini ondan saklamak zorunda .

Esas erkeğimiz ise Chicago’nun en ünlü ve zengin iş adamlarından Roderick Brand. Amanınn diyorum onun için .Ne adamdı ama :D Neyse konumuza dönelim.Gayet etkileyici bir adam birçok kadının gözdesi,esmer, yakışıklı , uzun boylu ,yapılı , yok yok yani . Herkes onun her açıdan inanılmaz bir kadın aradığını ve mutluluğu bu yüzden bulamadığını düşünüyor ama durum öyle değil.Roderick gayet sıradan kalbini kazanacak bir kadın arıyor ve de bu uzun sürmüyor buluyor. Lena’nın çalıştığı şirketin sahibi Zandra , Roderick’in çocukluktan beri arkadaşı .Bir davet için yanına ona eşlik edecek bir kadın istiyor ve Zandra’yı arıyor.O da ona en uygun olacağını düşündüğü kişi olan Lena’yı gönderiyor.Roderick Lena’yı ilk gördüğü anda onun etkisine kapılıyor , her cümlesinden ,her hareketinden, güzelliğinden ,genel kültüründen çok etkileniyor ,Lena da öyle .Aralarında bir çekim oluşuyor .Ama hem Roderick’in bunu kabullenmesi çok zor oluyor , hem de Lena onun cazibesine kapılıp onunla yakınlaşınca geçmişteki gibi incinmekten ve işinden olmaktan korkuyor.Ama yolarlıda kalpleri gibi bir daha ayrılmamak üzere kesişiyor. Bir fotoğraf bölümü var her şeyin ortaya çıktığı ve düğümün çözüldüğü orada sizde çok etkileneceksiniz eminim.

Genel düşüncelerim, kader aklın ,kalbin tekelinde değil, laf ,söz dinlemez, engel olamazsınız.Bu hikayede işte böyle.Duygularından , kendilerinden kaçmaya çalıştıkları her an onları kaçınılmaz bir şekilde bir araya getirdi.Sevgi,sevilmek,hissettirmek bunlar geciktirilecek şeyler değil,gururunuza, yenilmeden kabullenin gecikmeyin söyleyin.Zamana yenilmeden yaşayın bu duyguları .Benim kelimelerim burada tükeniyor , gerisini öğrenmek size kalmış.En kısa zamanda alın , okuyun , bu güzel yaz günlerinde , mükemmel romantizmiyle sizi alıp götürecek bu hikaye , bunu lafta söylemiyorum okuyunca beni daha iyi anlayacaksınız .

Şimdiden keyifli okumalar, birde m2 ye birkaç tane Roderick düşse fena olmaz :D

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »