Senin için (Blackstone, #2)

8 puan

İlk kitapta Brynne Ethan'ı asansörün önünde gitmemesi için yalvarırken bırakıp terk etmişti. Kitap bu kez kaldığı yerden Ethan'ın anlatımıyla devam eder.
Ethan bir poker turnuvasında Brynne'nin babası ile tanışmış ve arkadaş olmuşlardır. Amerikalı kongre üyesi uçak kazasında ölünce yerine senatör Oakley geçmiştir. Brynne'nin on yedi yaşındayken senatörün oğlu ile bir ilişkisi olmuştur. Aslında ilişkisi yokken yaptıkları onu sinirlendirince iki arkadaşı ile o baygınken videosunu çekmişler ve yayılmasını sağlamışlardır. Çok zor günler geçiren Brynne hala etkilerini yaşarken olay yeniden gündeme gelir.

Senatör başkan yardımcılığı için seçimi kaybetmek istemediğinden oğlunun video olayının duyulmasını istemez. Oğlunun videodan haberi olan bir arkadaşı ölünce Brynne'nin babası da videodan haberi olanların hedef alındığından şüphelenir. Kızını korumak içinde Ethan'dan yardım ister. Ethan önce bunu kabul etmez fakat Brynne'nin resmini görünce büyülenir ve galeride ki sergiye gidip fotoğrafını alır. Brynne oraya gelince de gözlerini ondan ayıramaz ve o anda onun için işten daha fazlası olmaya başlar.

Brynne onun gerçeği söylememesine kızar ve geçmişini öğrenince de kendisini istemeyeceğini düşünür. Fakat Ethan kendisini gezegende ki en şanslı adam gibi hissetmesini sağlayan kadınının yokluğuna dayanamaz. Onu affetmesi için mektup bile yazar ve sonunda kendisini affettirir. İlişkileri kaldığı yerden daha da güçlenerek devam eder.

Kitap bu kez Ethan'ın bakış açısından bunu çok sevdim. Kitapta çok olay yok ilişkilerini yaşayıp sağlamlaştırdıkları, geçmişlerini ortaya döktükleri,daha çok açıldıkları bir kitap. Ethan'ın da geçmişinde yaşadığı işkenceleri,kabuslarının sebebini öğrenebiliyoruz. Normalde kızlar önce aşık olurken, daha çok sevdiğini dile getirirken, mesajlaştıkları ekranı okşarken,her yaptığına sevinirken burada tam tersi bir durum söz konusu. Yine kısa çabuk biten bir kitaptı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »