Senin için (Blackstone, #2)

9 puan

Ilk şokumu yasadigimda kitabi Ethan'in agzindan okumaktayrim ki ben bu ayrintiyi atlamisim kitap hakkinda bilgi arastirirken.
Kitabi Ethanin agzindan okumakayri bir heycan ayri bir tat verdi tartisilmaz bayildim !

"... Onu oyle fena halde istiyordum ki canim aciyordu. Sanirim aşik olmak insana bunu yapiyordu. Sadece tek bir tedavinin oldugu bir sanci cekmeni sagliyordu. Brynne benim tedavimdi."

Ah... Ethan nerdewin diye bagirsam cokta abartmis olmam sanirim. Boyle kotu bir huyum var kitap karakterlerine asik olup yana yakila ariyorum onlari :D

Her neyse kisaca kitaptan bahsedersek. Ilk kitapta Brynne saklmis oldugu sirlari Ethan'in ogrendigini ve bunu konuda kendisine bahetmedigi icin guveni sarsilmis ve Ethanin aciklamasina izin vermeden onu terketmisti. 2.kitapta Ethan Brynne ozlemesine ragmen ona gidemedigi icin durumu aciklayamadigi icin cagresizdi .
Ethan durumunu aciklamak icin Brynne mektup yazarak hikayeye kaldigi yerden devam etmekte. Erkek anlatimi olunca yorum yapmak bana biraz zor geldi sanirim cunki uzun zamandir duygularini bukadar yogun hissettigim bir erkek karakter olmamisti ki zaten bunlari da yazmak ve toparlamak icin aklimdakileri 1 hafta beklemek zorunda kaldim.

" Eger benimle birlikte gelirsen beni her seyimle kabul edersin, Byrnne. Seninle birlikte olmanin baska bir sekilde bilmiyorum. Ben senin icin herseyimi ortaya koymaya, rest cekmeye hazirim. Ve senin icin de boyle olmasini istiyorum.."

Erotik romanslarin bu aralar fazlaca tepki almasina inat yinede yineliyorum bu seriyi okuyun arkadaslar. Yazarin harki bir.kurgusunu goruceksiniz. Tahminler yurutecek her kelimede bir onceki tahminizi curutup baska bir tez olusturucaksiniz aklinizda. #RaineMiller yine harikalar yaratmis.

Ve Yabanciyaynlar son donemde harikalar yaratip serileri tum hiziyla cikartip bizi bizden alan ayraclara adini yazmaktadir.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »