Sen Yokken

Profil Resmi
8 puan

Açıkcası uzun zamandır aradığım kitabı bulduğumu düşünüyorum. Hiç bir kitap ruh halime bu kadar uymadığı için hep yarım bıraktığım şu Mart ayında bana en iyi gelen şey dostluğun , aşkın , evlat sevgisinin, ölümün , küslüğün , kıskançlığın bir arada olduğu Sen Yokken kitabı oldu..

Kitap Çiceğin kanser hastası olmasıyla beraber bir bebeğinin olucağını da ögrendiği zamanla başlıyor. Tüm ailesi en iyi arkadaşı olan İpek ,sayesinde gözü kapalı bu bebeğini dünyaya getirip ölümü bekliyor. Cemal bir bebeğinden bile haberi olmadan yaşadığı bir haftalık ilişkideki Çiceği düşünüyor. Sonra aldığı mektupla tüm hayatı tamamen degişiyor..

Çicegin ölümüyle İpek artık bir kız annesi oluyor ve babasının soyadını alması için minik Duygu'yu babasıyla tanışmaya götürüyor.

Kitabın detayına girmek istemiyorum ama benim keyifle okuduğum kısımlarda da Diyar ve Lale çiftide vardı. Lalenin inatçılığı sanırım bendekiyle aynı :)

Not: Cemal kadar odun , sevgisini gösteremeyen , kıskanç bir erkek görmedim. Bir ara yanımda olsa ben bile bogazlayabilirdim sanırım ^.^

Genel olarak detaya girmeden de anlatmak gerekirse.. Eger benim gibi sizde ruhsal bunalımdaysanız bence çok ideal bir kitap Sen Yokken. Günlük konuşma diliyle yazılan bu kitap hepinizin hayatında ilişkilerinizde yaşadığınız olayları da size sunuyor . Ben İpek olsam böyle fedakar olur muydum ? demeden de geçemedim. Sanırım olamazdım. Bu kadar büyük sorumluluk alamazdım .Cemal gibi adamla da yapamazdım öldürürdüm valla ^_^

Tavsiyelerimden biridir bu kitap okuyup begeniceğinize inanıyorum. 10 \ 8 verebilirim. Kırmamın nedeni de imla hatalarından dolayı .. Olimpos Yayınları biraz dikkatli olmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »