Sen Kimseyi Sevemezsin

9 puan

Şimdi İskoçları seviyoruz bu kesin dimi?Bende Fia karakterini oldukça sevdim..Çok neşeli,zeki bir kızdı.Thomas ise..ahh bilemiyorum Fia'nın tabiriyle yakışılıydı işte.Kıskançlık halleriyse çok tatlı Tanışma sahneleri, yaptıkları diologlar çok eğlenceliydi.Duncan ve Robert ise adeta renk kattı kitaba, ben göremedim ama umarım yazar onlarında kitaplarını yazar;)

Thomas casus olaraktan İskoçya/MacLean Kalesi'ne bir mektup aramaya gitmiş ve bazı olaylar sonucu Fia ile uygunsuz bi durumda yakalanıp Duncan(kuzen) tarafından kaleye hapsedilmiştir.Ve bir film senaryosu kadar net olaylar çerçevesinde evlenmişler ve İngiltereye yol almışlardır.
Tabi Thomas bu durumdan hiçte mutlu değildir, ve karaya ayak basar basmaz bu evliliği feshettirmeyi planlamaktadır.Yani en azından ellerini Fia'dan uzak tutmayı başarabilirse.
Fia ise oldukça mutludur, hem oyun yazarı olmak için İngiltere'ye sonunda gitmektedir hemde oldukça yakışıklı bir kocaya sahiptir.Taki evlilik feshini öğrenene kadar.
Ama bu böyle gitmez tabi..Kızımız feshi kabul etsede evliliğini kurtarmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır.Sonuçta yolları uzun ;)
Thomas kadınlara güvenemez zira annesi başka bir adamla kaçmıştır.Ama kahretsin Fia çok TATLIdır :)
Hem tatlı hemde güzel, ayrıca adamlarından, en yakın arkadaşından bile kıskanmaya başlamıştır Fia'yı.Ne yapsa ki bu gariban ;)

İşte çiftimiz bir birinden uzak durmaya çalışsada çekim ve gittikçe büyüyen bir aşk var ortada.Tabi birde arka planda saklı olan olaylar...Her şey göründüğü gibi midir yoksa bilmedikleri bir şeylerde var mıdır?Baba yerine koyduğu ve ona bu görevi veren adam, neler saklıyordur?Fia gerçektende onu kandırmış olabilir mi?Ahh kime güvense ki Thomas?

Derken tabikiside mutlu bitiyor kitap ama ben Thomas'ın o kadar aklına taktığı annesinide görmek isterdim hikayede.Onu anlamaya başlamıştı bide görse iyiydi.Ama olsun onun haricinde sevdim kitabı..
Duncan ve kaleye hapsettiği ak cadıyı(detaylı bi bilgi yoktu ama duncan kızarmıştı ondan bahsederken), Robert'i ve Annie'yide çift olarak okumak isterdim ;)Ahh o Rabert yok mu..çok tatlıydı ;)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »