Savaş Benimle (Seattle'da Benimle #2)

7 puan

Jules Montgomery bir sene önce Nate patronu olduğundan beri onunla ilgili hayaller kurmuştur. İş arkadaşları ile bir akşam yemeğinden sonra Nate'e bir içki için evinde eşlik ettikten sonra birlikte olmuşlardır. Sabah Nate'nin tek gecelik bir şeydi diyeceğini düşünerek gece hemen evinden kaçmıştır. Şirketlerinin çok katı bir ilişki yok politikası vardır ve ikisi de kavulabilirdi. Üstelik kendisinde iş arkadaşları ile birlikte olmama kuralı vardır. Bu duruma Nate sinirlenmiş, aramış, mesaj atmış, neler olduğunu öğrenmek istemiştir. Jules izin alıp evden çalışarak iki hafta Nate'den kaçtıktan sonra bir kez arkadaşı Nat ve kocası Luke ile Luke'un filminin ilk gösterimine çifte randevuya gitmişlerdir. Birden her şeyi bırakmışlar kişisel iletişimleri kopmuştur. Profesyonellik seviyelerini korumuşlardır. Jules zor olsa da sekiz aydır patronundan kaçmayı başarmıştır. Son zamanlarda departmanlarındaki ortaklarından birini kaybettikleri için sadece ikisi kalmıştır bu yüzden birlikte sıkça çalışırlar. Yine Nate çalışmak için kendisini çağırdığında yaptığı teklif işleri başka bir boyuta götürür.

Nathan McKenna eski bir UFCI dövüşçüsüdür. Serbest Stil dövüşü yapmıştır. İlk gördüğü andan itibaren Jules'i istemiştir ondan hoşlanır. Jules kendisinden kaçıp birlikte olmak istemediğini belli etse de daha fazla uzak kalamaz. Jules ile birlikte vakit geçirebilmek için işi bahane eder. Aylar sonra hafta sonunu kendisi ile geçirmesini ister. İş yerinin ilişki yok kuralını umursamaz. Sekiz aydır aralarında bir şey yok gibi davranıyorlardır ve bunun yalan olduğunun farkındadır. Hafta sonunu birbirlerini tanımaya çalışarak geçirmelerini ister. Aralarında çekim olmadığına karar verirlerse iş arkadaşı olmaya devam edeceklerdir. Çekinceleri olsa da çekime karşı koyamadığından Jules kabul eder ve maceraları başlamış olur.

Jules playboy dergisine çıplak pozlar vermiş, milyonerler ve film yıldızları ile takılmış, hep kendisine sataşan dört abisi ile büyümüştür ve Nate'ide idare edebileceğini düşünür. Muhafazkar görünümlü takım elbiseli patronu dövmeli, piercingli biri çıkar ve uzak durmak düşündüğü kadar kolay olmaz. Nate'nin çalışırken ki akılcı ve tutucu tarafı da yeni tanıştığı kötü çocuk yönü de hoşuna gider. Nate ise kimsenin kendisini incitmesine izin vermez, insanların kendisi ile ilgili ne düşündüğünü hiç umursamaz. Bu sayede şimdi bulunduğu konuma gelmiştir. Jules hayatına girince gafil avlanır onu mutlu etmek için her şeyi yapmayı hazırdır. İkili iş yerinde profesyonel ilişkilerine devam ederken iş dışında da aynı şekilde ilişkilerini sürdürürler. Arada küçük sürtüşmeler olsa da tabi ki üstesinden gelirler.

Yine büyük olayların, kavgaların olmadığı bir kitap. İlk kitabın ikilisinide sık sık görüyoruz. İlk kitaptan daha iyiydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »