Sana Tutuldum (Fixed 2)

10 puan

Neresinden basliyayim ?
Suanda sadece buna odaklanmis durumdayim.
Bahsetmek istedigim okadar cok sey varki kitap kadar birnyorum.yazabilirim sanirim .Tuhaf bir durumdayim. Ama en.basit.olarak Alayna beni delirtti.
Şupheciligi takintilari !!!
Kahretsin !
Tamam bu senin hastaligin peki ama bu adam seni seviyo bunu hissediosun iliklerine.kadar ne demeye arkasindan.is ceviriosun ?

(S.145)
"Sana güçlü bir biçimde KAPILIYORUM,Hudson.Çok hizli ve bu beni korkutuyor."

Bu kadar cok severken sanirim supheci.olmak normal. Birbirlerini bukadar.cok seven 2 cift sanirim gecmisi biraz kirli olunca suphecilikleri biraz faLa oluyor. Bilmiyorum. Kitabin neresiniden bakarasaniz bakin tamamen erotizm asl rutku ve şehvet akmakta. Hudson zaten bambaska biri !!!

(S.256)
"Bana bak,"dedi sert bir tavirla. Gozlerim hemen acildiginda guzel gozleriyle karsilasti. "Goremiyor musun?"diye sordugunda bu gayretli cabanin ortasinda nasil konusabilecegine sasirmistim."Bana ne yaptigini goremiyor musun? Beni nasil hissettirdigini goremiyormusun?"

Kitap boyunca tamamen Hudson etkisi altindaydim ki biyerde ruyadan uyandim ve hudsona ates sactigimi inkar etmiyorum. Ama yinede ben bu seriyi Hudsonla ilk tanistigimda ve Alaynin Gozleriyle onu ilk gorugum andan itibaren sevmeye basladim. Kendimi sanirim fazlasiyla.kaptirdim ve yazar saolsun 1.kitapta oldugu gibi 2.Kitabida oyle bir yerde bittirdiki gelde.cildirma gelde sinirlenme. Git yazari bul kozlarini paylas diyo icimdeki ses :D

(S.343)
"Biz ... Tamam miyiz?" "Eger sormak istedigin buysa, vazgecmiyorum.Sensiz tumuyle kayboluyorum. Bul beni, Hudson." "Zaten buldum."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »