Sana Kapıldım (Fixed #1)

7 puan

Alayna işletme yönetimi üzerine yüksek lisansını almıştır ve Gökyüzü gece kulübünde çalışır. Orası ona iyi gelir adeta güvenli limanıdır bu yüzden orada yükselmek ister. Servis yaptığı sırada gördüğü takım elbiseli mükemmel adamdan bakışlarını alamaz. Bu yüzden ondan kaçmak ister. Geçmişinde saplantılı ilişkilerinden sonra hakkında yasaklama emri çıkarılmıştır. Kalp kırıklarından sonrada erkekleri iki kategoriye ayırmıştır. Saplantısını tetikleyecek her türlü erkekten uzak duracaktır ve o güvenli olmayan erkek grubuna girer. Fakat gezegende ki en nefes kesici bu adamda onunla ilgilenir.

Hudson Pierce iş adamları listesinde bulunan başarılı biridir. Alayna'ı ilk kez mezuniyet sempozyumunda görmüştür ve çalıştığı gece kulübünün yeni sahibidir. Ayrıca Alayna'ı nişanını bozmak için işe almak ister. Aileleri yakın olduğu için arkadaşı ile nişanlanmaları istenmiştir. Annesi yalnız kalacağından korktuğu için en yakın arkadaşının kızı ile evlendirmeye kararlıdır. Eğer başka birini sevdiğine inanırlarsa evlilik olmayacaktır. Karşılığında da Alayna'nın öğrenci kredisi borcunu ödeyecektir. Ayrıca Alayna'ı ister ve istediğini alan bir adamdır.

Alayna'nın abisi daha iyi bir yerde çalışmasını ister Alayna işinden vazgeçmeyince de maddi desteğini çeker. Kredisini ödemek zorunda olduğundan Alayna işi kabul eder. İlişkileri başlar ve romantizm kesinlikle yoktur.Asla sevgi ile karıştırılmayacaktır.
Hemen şoförler,lüks kıyafetler,kıskançlıklar başlar.

İkisininde problemleri vardır. Hudson sosyopatik,sevemeyen,kadınları kullanan biri. Fakat sorunları olan bu ikili oyun sonunda gerçek bir ilişkiye başlamanın yolunu bulur. Klasik bilindik pek bir artısı olamayan bir hikaye.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »